Yardım Tüm Ayarlamaları Yedekleme

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Rom Beta
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, ayarlar kısmından verdiğim tüm ayarları yedekleyebileceğim bir yöntem varmıdır ?
En ufak ayarı bile yedekleyip daha sonra rom değiştiridiğimde ya da format işlemi yaptığımda ayarlarımı geri yüklemek istiyorum
Not: Bulut üzerinden yedeklemeler de istediğimi tam yapmıyor ekran düzeni uygulama vs. geri yüklemesini yapıyor sadece.
TWRP den backup işe yarıyor ama bu seferde rom değiştirdiğimde TWRP de iş görmez oluyor

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
swift backup uygulaması bu konuda çok iyi. pro sürümünü satın alın 7tl idi en son yıllık. tek tuşla yedek alıp tek tuşla geri yüklüyor tüm uygulamaları. yedek alırken ve geri yüklerken verileri de işaretlerseniz tüm uygulamalar kaydettiğiniz şekilde açılıyor hangi roma geçerseniz geçin. ana ekran düzeni ve ayarlarıda mi cloud dan geri yükleyince istediğiniz hale geliyor. twrpden data backup farklı romlarda uyumsuzluk yaratıyor

Oyla:

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
swift backup uygulaması bu konuda çok iyi. pro sürümünü satın alın 7tl idi en son yıllık. tek tuşla yedek alıp tek tuşla geri yüklüyor tüm uygulamaları. yedek alırken ve geri yüklerken verileri de işaretlerseniz tüm uygulamalar kaydettiğiniz şekilde açılıyor hangi roma geçerseniz geçin. ana ekran düzeni ve ayarlarıda mi cloud dan geri yükleyince istediğiniz hale geliyor
Tam anlatamadım heralde kardeşim , uygulamaları geri yüklemede vs.de sıkıntım yok, benim istediğim telefonun ayarlar kısmından yaptığım ayarlarmaları hepsini format ya da rom değişimi sonrası geri getirmek Örnek veriyorum ; Ayarlar / Kilit Ekranı / Güç menüsü Erişimi - bende pasif durumda bu şekilde ayarladım ve bunun gibi daha bir çok ayar format yada rom değişiminden sonra geri yükleme yaptığımda gelmiyor benim istediğim yedekleme olayı bu
teşekkürler.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Tam anlatamadım heralde kardeşim , uygulamaları geri yüklemede vs.de sıkıntım yok, benim istediğim telefonun ayarlar kısmından yaptığım ayarlarmaları hepsini format ya da rom değişimi sonrası geri getirmek Örnek veriyorum ; Ayarlar / Kilit Ekranı / Güç menüsü Erişimi - bende pasif durumda bu şekilde ayarladım ve bunun gibi daha bir çok ayar format yada rom değişiminden sonra geri yükleme yaptığımda gelmiyor benim istediğim yedekleme olayı bu
teşekkürler.
mi cloud da ayarlar da yedekleniyor sözde ama tamamını en ince ayara kadar almıyor yüzeysel ayarları kaydediyor bu konuda bir yedek alınabildiğini duymadım hiç çünkü her custom rom kendi içinde farklılık gösteriyor farklı menüler eklemeler çıkarmalar vs. sanırım o yüzden kayıpsız sistem ayar yedeği alınamıyor. yapabilen varsa paylaşsın

Oyla:

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işin özü şu aslında ; eu beta dayım , batarya performansı bakımından mi room u deneyeceğim ama ayarlar kısmından bir sürü ayar verdim cihaza yukardaki örnekte verdiğim gibi ayarlar, ben bunların yedeklenip geri gelmesini istiyorum bunun bir pratiği varmıdır bunu merak ediyorum, çünkü her seferinde (TWRP HARİÇ) bu ayarları baştan yapmak durumundayım
aslında bir çoğumuzunda muzdarip olduğu bir durum bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur

Oyla:
Üst Alt