Yardım Tüketici Hakları

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Arkadaşlar merhaba,

Konular açmıştım bunla alakalı Xiaomi Mi5 telefonumda dokunmatik sorunu var, 2 kez servise (Delta Servis) gitti. Sorun hâlâ devam etmekte, ara sıra yani sürekli olmamakla beraber dokunmatikte takılmalar olmakta. Şu an başka sorun da oluştu; aramalarda ekran karariyor telefonu kapatamıyorum. Artık Tüketici Haklarına başvuracağım. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Çok beklentim de yok açıkçası..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
ışık sensöründe problem olmuş . bunu ve burada yazdıklarınızı belirterek servise verin problem çözülecektir

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
dokunma problemi için bişey diyemiyorum
tüketici haklerı için 1 yıl içinde aynı arızadan 3 kere
2 yıl içinde aynı arızadan 4 kere servise vermek gerekli

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Ürün garantiliyse "garanti şartları" Yönetmeliği " ni bir oku.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ışık sensöründe problem olmuş . bunu ve burada yazdıklarınızı belirterek servise verin problem çözülecektir
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Servisi Delta Servis, çok fazla bekletiyorlar vermek te istemiyorum artık. 2 kez gönderdim 2 ay içinde. Bir kez daha göndermem gerekiyor o zaman basvurabilmem için? Sonuçları ile alakalı on görünüz var mıdır? Kesin sonuca ulaşabilir miyim, yeni telefon verilir mi? Tekrar teşekkür ederim zaman ayırdığınız için..

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Servisi Delta Servis, çok fazla bekletiyorlar vermek te istemiyorum artık. 2 kez gönderdim 2 ay içinde. Bir kez daha göndermem gerekiyor o zaman basvurabilmem için? Sonuçları ile alakalı on görünüz var mıdır? Kesin sonuca ulaşabilir miyim, yeni telefon verilir mi? Tekrar teşekkür ederim zaman ayırdığınız için..

Dediğim yönetmeliğin son halini oku, ben 3-4 sene önce telefon paramı geri almıştım. O zaman yönetmelikte aynı arızadan 3 defa servise gider ve düzelmezse müşteri ister parasını isterse yeni sıfır cihaz alıyordu. Ben paramı almıştım. Ama hakem heyetine başvurmadan direk mail atmıştım ve yönetmeliğin ilgili maddelerini belirterek paramı isteyip almıştım, hakem heyetinden de sonuç alırsın.

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim yönetmeliğin son halini oku, ben 3-4 sene önce telefon paramı geri almıştım. O zaman yönetmelikte aynı arızadan 3 defa servise gider ve düzelmezse müşteri ister parasını isterse yeni sıfır cihaz alıyordu. Ben paramı almıştım. Ama hakem heyetine başvurmadan direk mail atmıştım ve yönetmeliğin ilgili maddelerini belirterek paramı isteyip almıştım, hakem heyetinden de sonuç alırsın.

Ürün garantili fakat İthalatçı Garantili, aynı yönetmelik geçerli olur değil mi? Çünkü servisle birçok kez iletişime geçtim yönetmelik tanıyacak durumları hiç yoktu. Servisle muhatap çok olmak istemiyorum o yüzden ama dediğiniz gibi şimdi araştırıyorum o yönetmeliği, sağolunuz zaman ayırdığınız için.

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Ürün garantili fakat İthalatçı Garantili, aynı yönetmelik geçerli olur değil mi? Çünkü servisle birçok kez iletişime geçtim yönetmelik tanıyacak durumları hiç yoktu. Servisle muhatap çok olmak istemiyorum o yüzden ama dediğiniz gibi şimdi araştırıyorum o yönetmeliği, sağolunuz zaman ayırdığınız için.

yönetmelik ithalatçı falan diye ayırmaz, garantili olması yeterli

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
dokunma problemi için bişey diyemiyorum
tüketici haklerı için 1 yıl içinde aynı arızadan 3 kere
2 yıl içinde aynı arızadan 4 kere servise vermek gerekli
benım daha oncekı cihazım 20 gunu gecmıstı THH verdım 2 ayda telefonun fatura bedelini gerı odediler kvk 1 senede 4 defaya gerek yok yanı

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15

3. defa da da problem düzelmez ise ve size yeni cihaz vermezlerse thh ye başvurabilirsiniz

edit: yada 20 iş günü geçerse

Oyla:
Üst Alt