Yardım Tuketici hakem heyeti ve kyk hakkında

Tipoito

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.1
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba 17ocak cuma günü cihazımi KVK ye göndermek kutu fatura garanti kağıdı sarj aleti vs ile kargoladim ellerine bugun 10.00 gibi ulasmis (yurtici kargo gönderi numarasindan öğrendim)
Cihazim Xiaomi mi 9t, sorunu dokunmatigin ust paneli kendi kendine dokunuyor ara sira özellikle oyun oynarken yapıyor yazılımsal degil formatta denedim onla da alakalı degil.
Eger cihaz sorunsuz diyip geri gonderirlerse cihaz değişimi talep edeblir miyim tüketici hakem heyetinden veya kvk dan? Değişim yapma zorunluluklari var mi?
Bu arada cihazim 3 4 aylık.

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Sonuç gelmeden bişey denemez şuan için daha çok erken ben ikinci kere tüketici hakem heyeti ile uğraşıyorum ve halen sürecim devam ediyor

Oyla:

Kadir199025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Merhaba 17ocak cuma günü cihazımi KVK ye göndermek kutu fatura garanti kağıdı sarj aleti vs ile kargoladim ellerine bugun 10.00 gibi ulasmis (yurtici kargo gönderi numarasindan öğrendim)
Cihazim Xiaomi mi 9t, sorunu dokunmatigin ust paneli kendi kendine dokunuyor ara sira özellikle oyun oynarken yapıyor yazılımsal degil formatta denedim onla da alakalı degil.
Eger cihaz sorunsuz diyip geri gonderirlerse cihaz değişimi talep edeblir miyim tüketici hakem heyetinden veya kvk dan? Değişim yapma zorunluluklari var mi?
Bu arada cihazim 3 4 aylık.
Kardeşim benim telefonumda da aynı sorun var benim KVK garantili telefonu yaptılar mı

Oyla:
Üst Alt