Tüketici Hakem Heyeti İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Arkadaşlar ben Hepsiburada dan Samsung m10 marka telefon aldım 13 gündür gelmedi ürün bugün son günü idi gelmesinin fakat kargo firmasını aradığımda hepsijetin ürün tedarik ve elinize olması gereken günde ulaşamayacağı için iade edilecek denildi 13 gün sonra böyle cevaptan sonra fitir Mamak elde değil şimdi ben şikayet edeceğim hakem heyetine bunları fakat hangi firmayı şikayet edeceğim ürünü Hepsiburada: Samsung Türkiye satıcısından aldım şikayette bulunurken Hepsiburadayimi şikayet etmem lazım yoksa Samsung Türkiye yimi fatura Samsung Türkiye adına gelmiş mail adresime acil yardımcı olur musunuz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya kimin bilgilerini girmem lazım ? Hepsiburada ninmi Samsung Türkiye ninmi faturadaki?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-03-11-50-18-535_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-01-03-11-50-18-535_com.android.chrome.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 14

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Arkadaşlar ben Hepsiburada dan Samsung m10 marka telefon aldım 13 gündür gelmedi ürün bugün son günü idi gelmesinin fakat kargo firmasını aradığımda hepsijetin ürün tedarik ve elinize olması gereken günde ulaşamayacağı için iade edilecek denildi 13 gün sonra böyle cevaptan sonra fitir Mamak elde değil şimdi ben şikayet edeceğim hakem heyetine bunları fakat hangi firmayı şikayet edeceğim ürünü Hepsiburada: Samsung Türkiye satıcısından aldım şikayette bulunurken Hepsiburadayimi şikayet etmem lazım yoksa Samsung Türkiye yimi fatura Samsung Türkiye adına gelmiş mail adresime acil yardımcı olur musunuz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya kimin bilgilerini girmem lazım ? Hepsiburada ninmi Samsung Türkiye ninmi faturadaki?
Öncelikle İnternetten sipariş ile ilgili şartlara bir bak max gün ile ilgili birşey var mı onlar yaş tahtaya basmaz kolay kolay. İllaki şikayet edeceksen de sen ürünü nereden sipariş ettiysen onu gireceksin. Seni mağdur eden firma sipariş verdiğin firmadır. İleri yapınca senden firma bilgilerini isteyecek link bırakıyorum.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle İnternetten sipariş ile ilgili şartlara bir bak max gün ile ilgili birşey var mı onlar yaş tahtaya basmaz kolay kolay. İllaki şikayet edeceksen de sen ürünü nereden sipariş ettiysen onu gireceksin. Seni mağdur eden firma sipariş verdiğin firmadır. İleri yapınca senden firma bilgilerini isteyecek link bırakıyorum.

Bugün ürünün teslim tarihinin son günü ve kargo firması diyor ki ürünü tedarik vs vs diye birazcık zirvaladi ve iade edilecek denildi elime gelmeyen ürün benden habersiz iade ediliyor vs delirdim ya bukadar vurdum duymaz firma görmedim cidden 13 gün bekleyip bu cevaptan sonra o değil mağdur olmama rağmen birşey yapmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt