Yardım .ttf font Türkçe karakter ekleme ?

bercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba youtube de bir çok video anlatımı yapılmış, klavyeye emojisini değiştirmek istiyorum. İphone font olarak .ttf dosyası yüklediğimde emojiler iphona dönüşüyor fakat bu sefer uygulamalarsa ve her yerde klavye de dahil Türkçe karakter sorunu başlıyor bu dosyayı düzenleyebilecek olursa şahane olur ? Bl kilidi vs açmaktan anlamıyorum.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba youtube de bir çok video anlatımı yapılmış, klavyeye emojisini değiştirmek istiyorum. İphone font olarak .ttf dosyası yüklediğimde emojiler iphona dönüşüyor fakat bu sefer uygulamalarsa ve her yerde klavye de dahil Türkçe karakter sorunu başlıyor bu dosyayı düzenleyebilecek olursa şahane olur ? Bl kilidi vs açmaktan anlamıyorum.

Farklı klavye yükleyerek çözüm olmuyor mu ?

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Chrooma,flexy,aitype vs bir sürü klavye var muhakkak içlerinden bir tanesi sana uyar.
Senin istediğin emojiler için kimse uğraşmaz çünkü çok daha önemli olan güncellemeler varken Yes~~

Oyla:

bercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chrooma,flexy,aitype vs bir sürü klavye var muhakkak içlerinden bir tanesi sana uyar.
Senin istediğin emojiler için kimse uğraşmaz çünkü çok daha önemli olan güncellemeler varken Yes~~
Beni yanlış anladınız ben özellikle şu emoji demiyorum. Orjinal gboard emojilerinden kurtulmak istiyorum. Swiftkey klavyeyi denedim aynı emojiyi alıyor o yüzden çözüm olmadı.

Oyla:
Üst Alt