Yardım Trwp yukleme hatasi

Simple1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burakhan
Cihazım
Mi5s
Konular
1
%95 te kaldi telefon. 11.0.4 yukluydu guncelleme yapim dedim 11.0.6 ya tel trwp den cikmiyordu bende yeniden recovery kurmaya calistim boyle kaldi. Yeniden baslatsam sikinti olurmu trwp acilirmi acaba bilgisi olan biri yardim ederse sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20200319_130431.jpg
    IMG_20200319_130431.jpg
    976,9 KB · Görüntüleme: 24

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
%95 te kaldi telefon. 11.0.4 yukluydu guncelleme yapim dedim 11.0.6 ya tel trwp den cikmiyordu bende yeniden recovery kurmaya calistim boyle kaldi. Yeniden baslatsam sikinti olurmu trwp acilirmi acaba bilgisi olan biri yardim ederse sevinirim.
Cihazınız redmi note 8 mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu sabah güncelleme yaparken unutmuşum data encrypt flaşlamayı ondan oluyor hocam bootta kaldı ardından tekrar twrp ye girip flaşladım

Oyla:

Simple1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burakhan
Cihazım
Mi5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız redmi note 8 mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu sabah güncelleme yaparken unutmuşum data encrypt flaşlamayı ondan oluyor hocam bootta kaldı ardından tekrar twrp ye girip flaşladım

Hocam trwp den rom yukleme vs yapıyorum ama dediginiz dosya hakkinda cahilim soylediginiz islem icin bakabilecegim bi kaynak varmi ?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Hocam trwp den rom yukleme vs yapıyorum ama dediginiz dosya hakkinda cahilim soylediginiz islem icin bakabilecegim bi kaynak varmi ?
Bu dosya her rom kurulumundan sonra lazım olacaktır note 8 için hocam data şifrelemesini bootu logoda takılı kalmayı twrp ye atmayı önliyor kısacası rom kurulumundan sonra flaşlayın direk telefon açılacak

Oyla:
Üst Alt