Soru TRWP Şifre Sorunu

tiryaki42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kitkat
Cihazım
g3
Konular
1
Arkadaşlar merhaba Redmi Note 7 kullanmaktayım. TRWP ile rom yüklediğimdeTRWP açılışında şifre istiyor. Bütün şifreleri denedim olmuyor. Hafıza 0 gözüküyor. Format data yapınca kalkıyor. Rom'u kuruyorum sonra tekrar güncellemede aynı sorunla karşılaşıyorum. Bunun çözümü nedir acaba.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Arkadaşlar merhaba Redmi Note 7 kullanmaktayım. TRWP ile rom yüklediğimdeTRWP açılışında şifre istiyor. Bütün şifreleri denedim olmuyor. Hafıza 0 gözüküyor. Format data yapınca kalkıyor. Rom'u kuruyorum sonra tekrar güncellemede aynı sorunla karşılaşıyorum. Bunun çözümü nedir acaba.
Kilit ekranındaki şifreyi istiyor hocam desen,pin,şifre vb. Şifreyi girmediğinizden dosyalar 0 MB. Olarak görünüyor dosyalar şifreleniyor.

Oyla:

tiryaki42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kitkat
Cihazım
g3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit ekranındaki şifreyi istiyor hocam desen,pin,şifre vb. Şifreyi girmediğinizden dosyalar 0 MB. Olarak görünüyor dosyalar şifreleniyor.
hocam klit ekranı şifresinide kaldırıp denedim ancak yine olmadı. normal şifre olarak 12345 koydum onunla denedim yine şifre hatası verdi.

Oyla:

Seniq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi 6 pro
Konular
0
Ben o sorunu twrp yi degiştirerek aştım. Cihazım Android pie(9) ona uygun twrp yi yükledim forumda var.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
79