Yardım TRT Bandrolü Artışı Xiaomi Telefonları Ne Kadar Etkileyecek?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.226
TRT bandrolüne gelen %4’lük artış ile eskiden %6 olan TRT Bandrolü vergi oranı artık %10 olarak uygulanmaya başlayacak. Peki bu artış Xiaomi telefonlara ne kadar yansıyacak? Ülkemizde ki en büyük Xiaomi ithalatçısı olan Cepport firmasının yetkilisi Burak bey‘e bu konu hakkında soru yöneltik. Xiaomi telefonlarının ülkemize ithal edilmesinde bir çok zorluk olduğunda bizlere bahsetti. Burak …

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İçinde zam olmayan bi haber olmayacak heralde.seyretmediğimiz tv ye geçmediğimiz köprüye ve kullanmadığımız elektriğe para vermek insanın zoruna gidiyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
İçinde zam olmayan bi haber olmayacak heralde.seyretmediğimiz tv ye geçmediğimiz köprüye ve kullanmadığımız elektriğe para vermek insanın zoruna gidiyor
Beni güldürdünüz ya, Allah da Sizi güldürsün inşallah...ben nerdeyse 59 senedir bu tür haberlerle büyüdüm, alıştım artık...8=)haha--haha--

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Trt'nin ne kadar ihtiyacı varmış paraya peh peh peh... Elektrikten trt payı, televizyon satın alırken trt payı, Radyo ya da müzik çalar alırken trt payı, telefon alırken trt payı... Mubarek bu adamlar gerçekten , ne büyük işler yapıyorlar....

Ödenilen bu vergiler nereye gidiyor hangi amaçla kullanılıyor?

Çok özür dilerim! ! ! Soru sorma sorgulama hakkımız da yok... Melül melül bakıyoruz işte...

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Trt'nin ne kadar ihtiyacı varmış paraya peh peh peh... Elektrikten trt payı, televizyon satın alırken trt payı, Radyo ya da müzik çalar alırken trt payı, telefon alırken trt payı... Mubarek bu adamlar gerçekten , ne büyük işler yapıyorlar....

Çok özür dilerim! ! ! Soru sorma sorgulama hakkımız da yok... Melül melül bakıyoruz işte...
Aynen soru sorma hakkımız yok
Biz reist'en iyi bilcez o herşeyin iyisini güzelini bilir bize sadece evet demek düşer yanlışlıkla eleştiri yaparsan konuşursak vay halimize

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bu vergi kaldırılmamış mıydı?

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Bu vergi kaldırılmamış mıydı?

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalkmadı, telefonlardan da tv ve radyo ortamlarına girildiği bahanesi ile bu vergi eklenmişti...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Ödenen vergilerle organik hoşaf yapılıyor :)

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Meizu resmi olarak mp3 çalarlarını ithal eden firma aracılığı ile Tükiye'ye FM radyosu olmayan firmware ile geliyordu. yıl 2003'ten öncesinden bahsediyorum. Belki çoğunuz bilmez, Trekstor, Cowon ve Meizu piyasayı sallayan mp3 çalar markalarıydı. Bu meizu'lara avrupa firmware yükleyince haliyle FM radyo pıt diye gelirdi.

Xiaomi ile anlaşıldıktan sonra bu xiaomi cihazları çok özel bir firmware ile gelmeli ve kesinlikle internete bağlanma olanağı olmayan bir işletim sistemi ile Türkiye'ye ithal edilmeli.

Satış sırasında da,

xiaomi mi6 telefon
xiaomi mi6 4G akıllı telefon olarak iki seçenek ile ayrı fiyat ile satılmalı,

akıllı olmayan telefon sadece alo diyebilmeli, sms atmalı ve fotoğraf çekip mp3 dinlemeli ama kesinlikle FM radyo ve internete hiçbir açığı olmadan ne yaparsanız yapın girmemeli. Tabii elbette bir şekilde internet olmadan bootloader kilit açma yöntemi olmalı. Kesinlikle servisin yapmayacağı ama bootlaoder açınca kullanıcın standart miui rom yükleyebileceği bir şekle gelmeli.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
CHP soru önergesi vermişti ama yalan olmuş demek ki. Bu TRT paylarının kaldırılması ile ilgili.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt