Tractor: Farm Driver

Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Galaxy Ace
Konular
16
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Roboto, Arial, sans-serif]Açıklama
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Farm, sürücü hoş geldiniz!Hiç bir çiftlikte bir traktör sürmek için hayal mi? Belki çocukluk, hatta bir süre sonra, yout ileri yaşlarda? Bizim bazı aynı hissediyorum!
Beklemek bitti, artık hayallerinizi yaşamak ve bu özgür, yepyeni 3D oyun en iyi çiftlik Sürücü olmaya çalışıyorum şansı var!
Siz ": Çiftlik Sürücü Traktör" oynamak için güçlü bir ihtiyaç ve 3D oyun hazır cihaz.
Biz 1GHz veya daha hızlı işlemci (çift çekirdekli bir tercih edilir) tavsiye ve en az bir 800 * 540 piksel çözünürlük oyunu oynamak için.
2 oyun modu vardır:
UYGULAMA
Sınırlamalar olmadan, oynamak ücretsiz. Istediğiniz herhangi bir yük ile traktör Sürücü. Bu öğrenmek ve traktör sürücü nasıl hissetmek için en iyi yerdir.
TESLİM
Senin görevin piggery, cowshed, kereste fabrikası ve süt gibi önemli aşamalarında zaman farklı yüklerin teslim etmektir.
Bu bir zamanlanmış modu, daha iyi bir zaman her zaman kazanır.
15 seviyeleri (gerisi gelecek) ve 5 farklı traktörlerde, farklı yük ile çiftlik etrafında sürücü.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.255
Cvp: Tractor: Farm Driver

Teşekkürler Hocam. Fakat Google Translate çevirisi kullanmazsak sevinirim çok kötü anlamlar ve cümleler oluyor.

Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Galaxy Ace
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Tractor: Farm Driver

HiddeNKinG pid=3573 dateline=1403117129' Alıntı:
Şimdi dikkat ettim de googleplay de böyle yazılmış :D

:) Hocam açıklamaları genellikle kendilerinden alıyorum,İngilizce olsaydı kendi bilgimle kelime anlamlarını öğrenerek kurallı cümleler oluşturmaya çalışırdım. :) Fakat google play abimiz,amcamız kendisi yaptığı için dokunmak istemedim :)

Üst Alt