Çözüldü TR romu bl kilidi kapatma

İsoo67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
TR miui12
Telefon Modeli
Redmi note9s
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba cihaz redmi note 9s miflash ile tr romu attım daha önce de tr romu vardı şimdi bl kilidi kapatacağım global rom olmalımı ya da böyle kapatsam sorun olur mu ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
global rom harici riskli duruyor. denemedim ama yinede yanlış yönlendirmek istemem. neden kapatacaksınız sertifika içinmi? yoksa yurtiçi cihaz mı?

Oyla:

İsoo67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global rom harici riskli duruyor. denemedim ama yinede yanlış yönlendirmek istemem. neden kapatacaksınız sertifika içinmi? yoksa yurtiçi cihaz mı?
Hocam cihazı takas ettik de yurtiçi tr garantili cihaz , garanti için kapatıyorum sanırım bu cihazlar tr romu ile satışa çıkmış

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam cihazı takas ettik de yurtiçi tr garantili cihaz , garanti için kapatıyorum sanırım bu cihazlar tr romu ile satışa çıkmış
ozaman neden riske giriyorsunuz ki global rom atarken kapatın kilidi garanti işlem olsun.. içindeki ilk romun kodunu hatırlıyorsanız ona göre işlem yapın..

Oyla:

İsoo67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9t
Konular
2
ozaman neden riske giriyorsunuz ki global rom atarken kapatın kilidi garanti işlem olsun..
Hocam kusura bakmayın biraz uzadı ama cihaz da , tr romu vardı ben de miflash ile tr rom attım tekrardan twrp ve root kaldırmak için. Yani ben de diyorum ki çin cihaza global rom atıp bl kitleyince çöküyor ya bunda da öyle bir şey olurmu acaba diyorum valla kusura bakmayın çok karıştı :/

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam kusura bakmayın biraz uzadı ama cihaz da , tr romu vardı ben de miflash ile tr rom attım tekrardan twrp ve root kaldırmak için. Yani ben de diyorum ki çin cihaza global rom atıp bl kitleyince çöküyor ya bunda da öyle bir şey olurmu acaba diyorum valla kusura bakmayın çok karıştı :/
yok hocam estağfurullah karışacak bir şey yokta TR rom olduğuna eminseniz kapatın ozaman sorun olmayacaktır. ama tabi sorumluluk sizin. isterseniz acele etmeyin belki deneyimleyen bir üye olmuştur cevap verir..

Oyla:

İsoo67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9t
Konular
2
yok hocam estağfurullah karışacak bir şey yokta TR rom olduğuna eminseniz kapatın ozaman sorun olmayacaktır. ama tabi sorumluluk sizin. isterseniz acele etmeyin belki deneyimleyen bir üye olmuştur cevap verir..
Hocam kitledim sorun olmuyor teşekkürler.
Konu kilitlenebilir

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Tr romu atıp mi kilitlediniz yoksa global mi. Ben de garantiye yollarken kapatmayı düşünüyorum.

Oyla:

İsoo67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Tr romu atıp mi kilitlediniz yoksa global mi. Ben de garantiye yollarken kapatmayı düşünüyorum.
Tr romu atıp kilitledim , sanırsam zaten tr romu da global olarak geçiyor o yüzden sıkıntı olmuyor ama cihaz Xiaomi tr garantili ise tr romu atıp kitleyin garanti olsun.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Tr romu atıp kilitledim , sanırsam zaten tr romu da global olarak geçiyor o yüzden sıkıntı olmuyor ama cihaz Xiaomi tr garantili ise tr romu atıp kitleyin garanti olsun.
Benimki tr garantili geldi ama global sürümdü. Mi yazan. Global atıp kilitleyeceğim ama çok korkuyorum brick olacak diye.

Oyla:
Üst Alt