- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 119
Vergiler vs dahil sizce kaç TLden girer? 140dolar mi yoksa Çin parasına göre mi geliyor.
4/64lügü 2000 tl turan gsmde.Vergiler vs dahil sizce kaç TLden girer? 140dolar mi yoksa Çin parasına göre mi geliyor.
Webteknoda 17xx gibi bi şey diyor 6gb versiyonu inşallah öyle gelir varyaAliExpresste 1400 gibi diyor bizim ülkemizde 2500 arası diye düşünüyorum sebebi IMEI kaydının 500 tl ye çıkması ver gümrük vergilerinin yükseltilmesi sebebiyle 2000-2500 arası oynar gibime geliyor
1700 olması imkansız maalesef fırsatçılar bırakmaz.Webteknoda 17xx gibi bi şey diyor 6gb versiyonu inşallah öyle gelir varya
Aynen şu fırsatçılar yok mu1700 olması imkansız maalesef fırsatçılar bırakmaz.
AliExpressten alsak tr gelince ek ücret öder miyim? Daha önce AliExpresstenn almadım hiç bir şey?1700 olması imkansız maalesef fırsatçılar bırakmaz.
gümrük vergisi binebilir hocamAynen şu fırsatçılar yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AliExpressten alsak tr gelince ek ücret öder miyim? Daha önce AliExpresstenn almadım hiç bir şey?
Yurtdışından sim kart takılan hiç bir ürün geçmiyor ne yazıkkiAynen şu fırsatçılar yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AliExpressten alsak tr gelince ek ücret öder miyim? Daha önce AliExpresstenn almadım hiç bir şey?