Uygulama Touchpal Android 15 için APK

burakop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Allah razı olsun o kadar araştırdım denk gelmemiştim sizin sayenizde yükledim

mnbj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
ınfınıx not40
Konular
0
P
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Touchpal Android 15'te çalışmıyordu. Yabancı bir forumda Android 15'te çalıştığını söyledikleri birkaç apk paylaşıldı.
Ben yükledim. Çalışıyor. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim.
Yükleyenler sözlük sıkıntısı yaşadıklarını belirtmiş. Bende bir sıkıntı olmadı ama yine de yaşayan olursa diye Türkçe ve İngilizce sözlüklerini de ekliyorum. Bir sorun olursa yazın. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum mutlaka.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Touchpal Android 15'te çalışmıyordu. Yabancı bir forumda Android 15'te çalıştığını söyledikleri birkaç apk paylaşıldı.
Ben yükledim. Çalışıyor. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim.
Yükleyenler sözlük sıkıntısı yaşadıklarını belirtmiş. Bende bir sıkıntı olmadı ama yine de yaşayan olursa diye Türkçe ve İngilizce sözlüklerini de ekliyorum. Bir sorun olursa yazın. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum mutlaka.

Çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun gerçekten büyük iyilik yaptın bana antepte yaşıyorsan sana bi kahve ısmarlayayım 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 eline koluna sağlık işin rast gelsin kraliçe 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Son düzenleme:

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun gerçekten büyük iyilik yaptın bana antepte yaşıyorsan sana bi kahve ısmarlayayım 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 eline koluna sağlık işin rast gelsin kraliçe 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Amin, hepimizin inşallah. Bu güzel duanız kahveden daha kıymetli. 🥰
Güle güle kullanın.

Üst Alt