Uygulama Touchpal Android 15 için APK

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Touchpal Android 15'te çalışmıyordu. Yabancı bir forumda Android 15'te çalıştığını söyledikleri birkaç apk paylaşıldı.
Ben yükledim. Çalışıyor. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim.
Yükleyenler sözlük sıkıntısı yaşadıklarını belirtmiş. Bende bir sıkıntı olmadı ama yine de yaşayan olursa diye Türkçe ve İngilizce sözlüklerini de ekliyorum. Bir sorun olursa yazın. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum mutlaka.

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Touchpal Android 15'te çalışmıyordu. Yabancı bir forumda Android 15'te çalıştığını söyledikleri birkaç apk paylaşıldı.
Ben yükledim. Çalışıyor. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim.
Yükleyenler sözlük sıkıntısı yaşadıklarını belirtmiş. Bende bir sıkıntı olmadı ama yine de yaşayan olursa diye Türkçe ve İngilizce sözlüklerini de ekliyorum. Bir sorun olursa yazın. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum mutlaka.

tuttuğunuz altın olsun :) Uygulama yükleniyor ama dil paketini yükle deyince hata veriyor. Samsung s23 kullanıyorum. Android 16 güncellemesi yüklemiştim bugün.

Habib5800

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Redmi
Konular
1
Turkce dil olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-02-12-24-50-192_com.cootek.smartinputv5.jpg
    Screenshot_2025-10-02-12-24-50-192_com.cootek.smartinputv5.jpg
    224,1 KB · Görüntüleme: 3

Habib5800

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habib
Cihazım
Redmi
Konular
1
Artık touchpall Android 14'te bile olmuyor Türkçe dil desteğini kesinlikle indirmiyor T9 olmuyor Burcu Hanım'ın paylaştığı yandex'deki bütün linkleri indirdim ama Türkçe dil desteği olmadığı için kullanılamıyor

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığım linkte dil için apk dosyası vardı. Onu kurdunuz mu?
Buraya da ekliyorum. Bunu kurun lütfen.

Ekli dosyalar

• turkish.tpl.apk
    7,4 MB · Görüntüleme: 4

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Attığım linkte dil için apk dosyası vardı. Onu kurdunuz mu?
Buraya da ekliyorum. Bunu kurun lütfen.
Burcu Hanım bir ricam olacak. Dil paketi sizde çalışmış. Sözlüğü yedekle deyince telefon ana hafızasında bir klasör oluşturuyor. (TouchPal2015) O dosyayı zip yapıp yükleyebilir misiniz. Biz bu klasörü belki tekrar sözlük yükle dediğimizde geri yükleme yapabilir. Apk olarak yüklediğiniz dosya hata verip yüklenmiyor maalesef.

burcu_aksu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burcu
Cihazım
Xiomi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burcu Hanım bir ricam olacak. Dil paketi sizde çalışmış. Sözlüğü yedekle deyince telefon ana hafızasında bir klasör oluşturuyor. (TouchPal2015) O dosyayı zip yapıp yükleyebilir misiniz. Biz bu klasörü belki tekrar sözlük yükle dediğimizde geri yükleme yapabilir. Apk olarak yüklediğiniz dosya hata verip yüklenmiyor maalesef.
Dediğiniz gibi yapıp dosyayı ekledim. Ayrıca başka bir siteden dil dosyasını apk olarak indirebileceğiniz bir link de ekledim.
Lütfen bu ikisini deneyin ve hangisinin olup olmadığını bildirin ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da onu denesin.
Yine olmazsa yazın lütfen.

Ekli dosyalar

• TouchPal Languages.zip
    13,3 MB · Görüntüleme: 1
  • Beğen
Tepkiler: bfi

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Dediğiniz gibi yapıp dosyayı ekledim. Ayrıca başka bir siteden dil dosyasını apk olarak indirebileceğiniz bir link de ekledim.
Lütfen bu ikisini deneyin ve hangisinin olup olmadığını bildirin ki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da onu denesin.
Yine olmazsa yazın lütfen.
Çok teşekkür ederim. Linkleki apk dosyasını yükleyince klavyede dil seçeneği olarak türkçe aktif oldu. Allah ne muradınız varsa versin :)

Üst Alt