Diğer TouchPal Android 15 çalışan muadili bulundu

birinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deneme
Cihazım
Samsung
Konular
1

Arkadaşlar merhaba

Aynı isimde başka bir klavye olduğu için karıştırmayın. Uzun zamandır ben de touch pal klavyenin benzerini ya da uyumlu sürümünü arıyordum. Yabancı forumlarda yukarıdakini buldum. Bizim klavyesinin tıpatıp aynısı... Sadece ben t9 nasıl aktif edilir onu bulamadım. Sizlerden o konuda da destek istiyorum. Zaten kurduğunuzda şaşıracaksınız. Yeni yüklenmiş. yeni bir uygulama. Aynı isimde başka bir klavyede var karıştırmayın diye hem Google Play resmi linkini hem de ekran görüntüsünü attım. Ekran fotoğrafını da paylaşıyorum resmi olarak google play'den indirilebiliyor.

Lütfen konunun altına t9 nasıl aktif ettiniz yazarsanız sevinirim. Onun haricinde her şey tam istediğim gibi mükemmel oldu. Sadece adı değişik tıpatıp aynı klavye... Hadi gözümüz aydın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250523_230710_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250523_230710_Google Play Store.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 30

birinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deneme
Cihazım
Samsung
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Google Play de yer alan bu linkteki touch pal uygulamasına yapılan yoruma geliştirici 'uygulama güncellenerek yeniden yayınlanacaktır' diye 12 05 2025 de cevap vermiş.

hadi inşallah
Ekran görüntüsü ektedir

Ekli dosyalar

• IMG-20250524-WA0003.jpg
    IMG-20250524-WA0003.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 16

mekanciosman34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
xiaomi mi a3
Konular
0

Arkadaşlar merhaba

Aynı isimde başka bir klavye olduğu için karıştırmayın. Uzun zamandır ben de touch pal klavyenin benzerini ya da uyumlu sürümünü arıyordum. Yabancı forumlarda yukarıdakini buldum. Bizim klavyesinin tıpatıp aynısı... Sadece ben t9 nasıl aktif edilir onu bulamadım. Sizlerden o konuda da destek istiyorum. Zaten kurduğunuzda şaşıracaksınız. Yeni yüklenmiş. yeni bir uygulama. Aynı isimde başka bir klavyede var karıştırmayın diye hem Google Play resmi linkini hem de ekran görüntüsünü attım. Ekran fotoğrafını da paylaşıyorum resmi olarak google play'den indirilebiliyor.

Lütfen konunun altına t9 nasıl aktif ettiniz yazarsanız sevinirim. Onun haricinde her şey tam istediğim gibi mükemmel oldu. Sadece adı değişik tıpatıp aynı klavye... Hadi gözümüz aydın
bunun ne faydası var millet t9 klavye için arıyor bunun gibi klavye çok zaten gereksiz paylaşım olmuş

birinsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deneme
Cihazım
Samsung
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun ne faydası var millet t9 klavye için arıyor bunun gibi klavye çok zaten gereksiz paylaşım olmuş
Mesajı dikkatli okuyun. Tamamen tasarımın aynı olduğu yazıyor. Ben önce t9'da var ben bulamadım sandım. Evet yokmuş, ama mail atıyoruz aktif gayret etmeden bir şeyler olmuyor. Siz de yazın T9 eklensin. Sonuçta touch pala en çok benzeyen klavye bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca millet T9 klavye aramıyor.Touch palın T9 klavyesi ile benzer bir klavye arıyor. Yoksa T9 klavye cok

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Millet ne aradığını bilmiyor :D

Yazmadan edemeyeceğim... Arkadaşlar ne cesaret sizdeki. Klavye uygulamalarına verilen izinler çok ama çok fazla. Her tuşu, dokunuşu kaydedip uzak sunucuya yüklüyor. Ben de güvenliğe çok dikkat eden bir kullanıcı değilim ama nasıl oluyor da açık kaynak kodlu olmayan, modlanmış, yeni yapılmış bu klavye uygulamalarını yükleyip kullanabiliyorsunuz aklım almıyor... Neyse kendi bileceğiniz iş ama alt tarafı T9 yazacağım, tasarımı güzel falan diye her şeyinizi bilmediğiniz bu adamlara emanet etmek hiç mantıklı gelmiyor bana.

Üst Alt