Torba kaydo yapilmistir aliexpress?

Neorxia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmetali
Cihazım
Note 4
Konular
2
Oncelikle merhaba abilerim aliexpressten xiomi mi band 2 siparis ettim orda 17 trackda boyle yaziyor resmi atayim ben size

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-10-14-12-43-19.png
    Screenshot_2016-10-14-12-43-19.png
    273,7 KB · Görüntüleme: 30

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oncelikle merhaba abilerim aliexpressten xiomi mi band 2 siparis ettim orda 17 trackda boyle yaziyor resmi atayim ben size

Sorun yok hocam ;) Ama niçin konu açtını onu anlamadım. bi şikayet veya sorunuz da yok :)

Neorxia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmetali
Cihazım
Note 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yok hocam ;) Ama niçin konu açtını onu anlamadım. bi şikayet veya sorunuz da yok :)
Abi ben o torba kaydi yapildi olayini anlamadim birde gumrukte takildiginda ne yazar orda nasil anlasilir diger kulakligim turkiyeye geldikten sonrac4 gun sonra elime ulasti abi simdiden tesekkurler

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Abi ben o torba kaydi yapildi olayini anlamadim birde gumrukte takildiginda ne yazar orda nasil anlasilir diger kulakligim turkiyeye geldikten sonrac4 gun sonra elime ulasti abi simdiden tesekkurler

takılmaz hocam, içinizde şüphe olmasın torba dedikleri sizin bölgeye gidecek bir sürü kargo vardır, buna torba diyorlar. başakşehir PİM 'den Avrupa pime gönderilmiş. Eğer şüpheli paket olursa UKİM 'e gönderirler. İşte ozaman biraz endişelenebilirsiniz. Fakat yanlış anlama olmasın Mi band 2 Gümrükte takılmaz :) bi kaç güne elinize ulaşır.

PİM = Posta İşleme Merkezi
UKİM = Uluslararası Kargo İşleme Merkezi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Neorxia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmetali
Cihazım
Note 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takılmaz hocam, içinizde şüphe olmasın torba dedikleri sizin bölgeye gidecek bir sürü kargo vardır, buna torba diyorlar. başakşehir PİM 'den Avrupa pime gönderilmiş. Eğer şüpheli paket olursa UKİM 'e gönderirler. İşte ozaman biraz endişelenebilirsiniz. Fakat yanlış anlama olmasın Mi band 2 Gümrükte takılmaz :) bi kaç güne elinize ulaşır.

PİM = Posta İşleme Merkezi
UKİM = Uluslararası Kargo İşleme Merkezi

Yani sikinti yok dimi abi 5 6 gune gelir birde turkiyeye ulasmis dimi

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çok önemli değil ama Ukim Uluslararası Kargo İşlem Merkezi'dir. Affınıza sığınarak yukardaki mesajları düzelttim. Yeni öğrenen arkadaşlar böyle öğrenmesin :D
Uluslararası Posta İşlem Merkezi UPİM olarak anılır. Sanırım sadece bildiğimiz mektup zarfları UPİM'de işleniyor. Bugüne kadar yüzlerce postada hiç UPİM yazısı görmedim çünkü.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Üst Alt