Alış Toptan Cihaz Alımı Nereden Yapabilirim?

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. İşletmemizde ithalatçı garantili xiaomi cihazlarından satmak istiyoruz. Kendim bir buçuk yıldır xiaomi kullanıyorum ve görece daha çok bilinen markaların yanına alternatif olarak bu cihazları da koymak istiyorum. Fiyat listesi ve cihaz nasıl temin edebilirim. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Arkadaşlar merhaba. İşletmemizde ithalatçı garantili xiaomi cihazlarından satmak istiyoruz. Kendim bir buçuk yıldır xiaomi kullanıyorum ve görece daha çok bilinen markaların yanına alternatif olarak bu cihazları da koymak istiyorum. Fiyat listesi ve cihaz nasıl temin edebilirim. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
İletişim numaranızı özel mesaj ile gönderin, yardımcı olalım.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Hayırlı olsun, memlekette vestelden daha hızlı yükseliyor xiaomi
Biz de öyle olmasından yanayız ama ne yazık ki resmi olarak Türkiye pazarına girip oparatör kanallarına girmedikçe Xiaomi Türkiye'de tam olarak yükselemeyecek diye düşünüyorum.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Biz de öyle olmasından yanayız ama ne yazık ki resmi olarak Türkiye pazarına girip oparatör kanallarına girmedikçe Xiaomi Türkiye'de tam olarak yükselemeyecek diye düşünüyorum.
Bende vestelin yükselmesinden yanayım umarım çok iyi bir pazar payına sahip olur

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
Bende vestelin yükselmesinden yanayım umarım çok iyi bir pazar payına sahip olur
Vestel keriz silkeliyor valla ben de tüketiciden yanayım.rekabet edemiyorum diye telefonlara ek vergi getirten de vesteldir.
Son çıkardığı telefona da bakalım vestel z10 snapdragon 435 le gelen telefona 1500 lira istiyorlar.şu an siteden 1600 liraya mi6 bulabiliyorsun

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Vestel keriz silkeliyor valla ben de tüketiciden yanayım.rekabet edemiyorum diye telefonlara ek vergi getirten de vesteldir.
Son çıkardığı telefona da bakalım vestel z10 snapdragon 435 le gelen telefona 1500 lira istiyorlar.şu an siteden 1600 liraya mi6 bulabiliyorsun
Aynen katılıyorum....Adamakıllı bir şey yok ortada....

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Herkes yerli ürünü tercih etmek ister. Ancak bu fiyat politikasıyla çok zor. Cihazlar sürekli servise gidiyor. Müşteriye önerdiğinizde de zaten vestel benden uzak olsun diyorlar. Vesteli ancak belli bir yaşın üzerinde ve teknoloji ile çok da arası olmayan kişilere satabiliyorsunuz. O da operatör kanalıyla.

Üst Alt