Soru Toplama cihaz almamak için nelere dikkat etmeliyiz?

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar değerli forum üyeleri, geçenlerde maalesef ben de mağdur oldum toplama cihaz konusunda. Gerek işlemci olsun, gerek RAM olsun çoğu şey olması gerektiği gibi değil. Bu durumdan benim ve diğer arkadaşlarımızın da başının yanmaması için, cihazları alırken nelere dikkat etmeliyiz alabileceğimiz güvenli satış yerleri konusunda bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa, en azından bu durumu bir nebze olsa da azaltabiliriz. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhabalar değerli forum üyeleri, geçenlerde maalesef ben de mağdur oldum toplama cihaz konusunda. Gerek işlemci olsun, gerek RAM olsun çoğu şey olması gerektiği gibi değil. Bu durumdan benim ve diğer arkadaşlarımızın da başının yanmaması için, cihazları alırken nelere dikkat etmeliyiz alabileceğimiz güvenli satış yerleri konusunda bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa, en azından bu durumu bir nebze olsa da azaltabiliriz. Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
toplama cihaz nedir ? benim bildigim şarj aleti kablosu falan sahte olur cep telefonu öyle yan sanayi parçalar alınıp veya orjinal toplanabilen birşey değil yapmaya yapılır da astarı yüzünden pahalıya denk gelir yani alacagın cihaz diyelim misal 500 dolar bunu dışarıdan parça alarak 300 dolara mal edemezsin hadi aldın toplama işciliği nedir kimse bana 100 dolara 1 telefonu toplatamaz işlemci takılacak ram diğer tüm komponentler 200 dolara dahi yapılmaz arkadaşlar yanlış anlamayın da gidin bir tamirciye kendiniz sorun telefonun içindeki işlemciyi söküp aynısını geri takacaksın diyin bir fiyat alın garip bir soru olmuş bu işleri her telefoncu da yapamaz ugraşılacak cihazlar var misal apple cihazları yapan var denizde düşmüş bir apple 13 pro veya daha fazla eden cihazlara belki ugraşırlar üzerindeki 2-3 entegreyi söküp yurt dışı bir cihaza takarlar yurt dışı cihaz yurt içine dönüşmüş olur değer mi değer

Oyla:
Üst Alt