Soru Toolbar aşğı alma

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.12
Telefon Modeli
Redmi 6a
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar sorum şu ios uygulamalarında toolbar hep aşağıda oluyor ve kolaylık sağlıyor androide çoğu uygulamada yukarıda büyük ekranda sıkıntı oluyor bunu apk yı editleyerek aşğı alınabilir mi şimdiden teşekkürler
resim:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Katılıyorum buna, android de niye böyle ? aşağıda olması daha kolaylık oluyor

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Tabletlerde aşağıda, tablet için olan bi rum yükleyin olsun bitsin :)

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabletlerde aşağıda, tablet için olan bi rum yükleyin olsun bitsin :)
O kadar basit değil o dpi çözünürlük farkediyor tablet romunda telofon özellikleri olmaz rom yüklemekle uğraşacağıma uygulamayı düzenlerim riski sıfır

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Genco, aynı özelliklere sahip bi tablet sürümü bulursan çalışır. Senin dediğine bi dönem bende çok baktım ama kallavi bir şey bulamadım, bu işler root ile yapılabilir işlemler aslında. Android bu açık kaynak hertürlü özelleştirmeye müsait. Benim şuana kadar gördüğüm en iyi program Nomone çözünürlük değiştirici uygulamasıydı. Root varsa mükemmel bi program 1-2 geliştirme gerekiyor ama bu haiyle çalışmayan dokunmatik veya kırık LCD kısımlarını çözünürlükle devre dışı bıraktırabiliyor. Muhakkak bildirim çubuğu altada alınıyodur, tablette nasıl altta ise onda da olur ama yöntem ve uygulamayı bulmak gerek.

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genco, aynı özelliklere sahip bi tablet sürümü bulursan çalışır. Senin dediğine bi dönem bende çok baktım ama kallavi bir şey bulamadım, bu işler root ile yapılabilir işlemler aslında. Android bu açık kaynak hertürlü özelleştirmeye müsait. Benim şuana kadar gördüğüm en iyi program Nomone çözünürlük değiştirici uygulamasıydı. Root varsa mükemmel bi program 1-2 geliştirme gerekiyor ama bu haiyle çalışmayan dokunmatik veya kırık LCD kısımlarını çözünürlükle devre dışı bıraktırabiliyor. Muhakkak bildirim çubuğu altada alınıyodur, tablette nasıl altta ise onda da olur ama yöntem ve uygulamayı bulmak gerek.
Evet root ile uygulamanın çözünürlüğü değişiyor ama root yok o kadar da etkili değil bana kod lazım hangi dosya ile yapılır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet root ile uygulamanın çözünürlüğü değişiyor ama root yok o kadar da etkili değil bana kod lazım hangi dosya ile yapılır acaba
Xposed modülü var ama her uygulamada işe yaramaz mesala Facebook her zaman üste kod ile değişebilir lazım olana konu:

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt