Rehber Tool Programlarının ücretsiz versiyonları

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Hocalarım merhaba öncelikle. Bir zaman samsungio forum sitesinde az romlarla uğraşmamış biri olarak artık insanların para göz olduğuna inancım tam. Yine de bulduğum bir programı sizlerle paylaşmak istedim. DFT 3.7.0 Denendi. 3.8.0 error veriyor çözemedim. Griff çalıştı. Backup flash kısımları denendi bende çalışıyor. Repair işlemi yapmadım. Daha süresi var diye devam etmedim. Linkleri bırakıyorum buraya ihtiyacı olanın umarım işine yarar. Tek ricam deneyen işine yarayanların bir başkasına rehber olması.
"Sorumluluk size aittir"

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Default.png
    Default.png
    84,5 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Dft tool normalinde ücretli bir tool, enigma vs olduğuna göre buda programın reverse engineering yapılarak bir şekilde kırılıp tekrar packlenmesi anlamına geliyor, ayrıca enigma protector kullanarak bir toolun tekrardan packlenmesi demek herhangi bir güvenlik yazılımının bu toolun source codelarına erişememesi anlamınada gelir. Yani adam bunu paylaşırken içine ne gömdü çok bilginiz yoksa bu konularda anlayamazsınız Repairi boşuna denemeyin tüm işlemlerler serverside dır. Boşuna para vermiyor insanlar.. İndiripte bir şekilde sorun yaşayan oldumu niye indirdim ki demesin bari sorumluluk kabul etmiyorum yazında konuya başınız ağrımasın. :)

Son düzenleme:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Dft tool normalinde ücretli bir tool, enigma vs olduğuna göre buda programın reverse engineering yapılarak bir şekilde kırılıp tekrar packlenmesi anlamına geliyor, ayrıca enigma protector kullanarak bir toolun tekrardan packlenmesi demek herhangi bir güvenlik yazılımının bu toolun source codelarına erişememesi anlamınada gelir. Yani adam bunu paylaşırken içine ne gömdü çok bilginiz yoksa bu konularda anlayamazsınız Repairi boşuna denemeyin tüm işlemlerler serverside dır. Boşuna para vermiyor insanlar.. İndiripte bir şekilde sorun yaşayan oldumu niye indirdim ki demesin bari sorumluluk kabul etmiyorum yazında konuya başınız ağrımasın. :)
Ben satin almıştım flash mod olarak mtk imei repair yapmıyor . Özellikle yeni cihazlarda mtk mod olarak işlem yapılmadığından flash mod da Server üzerinden olduğundan işe yaramıyor . Tecrübe konuşuyor 17 dolar boşuna gitti anlayacağınız geriye kalan şeyleri ücretsiz yapan çok program var

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haklısınız hocam o tek repair kısmına dokunmadım sayfaları ne kadar çalıştığını iddia etse de

ykurtar52.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
0
Repair yapabilen var mı?

22101316I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi