Yardım Titreşim ve ses sorunu

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Redmi Note 12 Pro 5g cihaz kullanıyorum daha yeni aldım ayarlardan dokunma seslerini ve klavye seslerini kapattım ondan sonra birşey farkettim ekranın altındaki 3 tuşa basınca ( kare, yuvarlak ve geri tuşu) titreşim ile birlikte belli olmayacak kısık bir tonda " dıt dıt " diye tiz bir ses geliyor sizde de böyle oluyor mu denemek için dokunma sesini kapatıp geri tuşuna üst üste basıp kulağınıza yakınlaştırır mısınız? Telefonu yeni aldığım için biraz endişelendim ilk defa redmi kullanıyorum teşekkürler

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Bende öyle bir sorun yok

Oyla:

Emre_Akar86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Akar
Cihazım
Mi Note 11 Pro
Konular
1
Merhaba Redmi Note 12 Pro 5g cihaz kullanıyorum daha yeni aldım ayarlardan dokunma seslerini ve klavye seslerini kapattım ondan sonra birşey farkettim ekranın altındaki 3 tuşa basınca ( kare, yuvarlak ve geri tuşu) titreşim ile birlikte belli olmayacak kısık bir tonda " dıt dıt " diye tiz bir ses geliyor sizde de böyle oluyor mu denemek için dokunma sesini kapatıp geri tuşuna üst üste basıp kulağınıza yakınlaştırır mısınız? Telefonu yeni aldığım için biraz endişelendim ilk defa redmi kullanıyorum teşekkürler
Telefonun hoparlörü sıkıntılı olabılır bi baktırın derim nadiren olsa böyle sıkıntılar olabiliyor

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında seslerde ve bassda bir sorun yok telefonu kullanırken bir anda kısık bir tonda garip bir ses duydum normalde belli olmuyor ama kulağıma yakınlaştırdığım zaman farkettim

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun hoparlörü sıkıntılı olabılır bi baktırın derim nadiren olsa böyle sıkıntılar olabiliyor
Aslında seslerde ve basslarda bir sorun yok gibi sadece dokunma titreşiminde küçük ince bir tiz ses farkettim çok belli olmuyor ama kulağıma yakınlaştırdığım zaman veya çok sessiz olduğu zaman duyuyorum

Oyla:
Üst Alt