Yardım Titreşim sorunu

hseynkb4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin kaba
Cihazım
mi note 10
Konular
10
Herkese iyi forumlar abilerim ve arkadaşlarım.
Cihazı daha yeni aldım fakat MIUI 12 ve bir önceki sürümde dokunma, klavye, uygulama bildirim titreşimleri yok, Hardware test sırasında da herhangi bir titreşim yok ama telefon çalarken titreşim var -sesli veya sessiz konumda, titreşim ile ilgili tüm ayarlar etkin-. Titreşim motorunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü telefonu kapattıktan sonra güç tuşuna basılı tutup telefonu açarken titreşim yine var. Çok şaşırtıcı bir durum. Sizce sorunun kaynağı ne olabilir, olası çözüm yolları nelerdir ?
Cevapları için herkese sonsuz teşekkürler...

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
Herkese iyi forumlar abilerim ve arkadaşlarım.
Cihazı daha yeni aldım fakat MIUI 12 ve bir önceki sürümde dokunma, klavye, uygulama bildirim titreşimleri yok, Hardware test sırasında da herhangi bir titreşim yok ama telefon çalarken titreşim var -sesli veya sessiz konumda, titreşim ile ilgili tüm ayarlar etkin-. Titreşim motorunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum, çünkü telefonu kapattıktan sonra güç tuşuna basılı tutup telefonu açarken titreşim yine var. Çok şaşırtıcı bir durum. Sizce sorunun kaynağı ne olabilir, olası çözüm yolları nelerdir ?
Cevapları için herkese sonsuz teşekkürler...
Ayarlara gir orda ses ve titreşim var gir oraya sonra aşağıya in dokunduğunda titrer var onu aç

Oyla:

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
Çok teşekkürler
Fakat o ayar açık konumda
O zaman sıfırla Google hesabı girmeden dene çünkü Google hesabı girince daha önceki yedek yuklenir bu yedegin için sistem ayarları da vardır o yüzden sıfırla ve Google hesabı girmeden dene ama efs yedeği almayı unutma eğer telefona IMEI atildiysa sıfırlama sonucu uçar bunda efs yedeğini al ve ondan sonra sıfırla

Oyla:

hseynkb4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin kaba
Cihazım
mi note 10
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sıfırla Google hesabı girmeden dene çünkü Google hesabı girince daha önceki yedek yuklenir bu yedegin için sistem ayarları da vardır o yüzden sıfırla ve Google hesabı girmeden dene ama efs yedeği almayı unutma eğer telefona IMEI atildiysa sıfırlama sonucu uçar bunda efs yedeğini al ve ondan sonra sıfırla
Hocam tekrardan merhaba, soeunu şöyle düzelteyim, facebook bildirimlerinde de titreşim var, ayrıca telefonu şarja takınca diğer tüm titreşimler(Bildirim, dokunma klavye,vb) etkinleşiyor, cihazı yeni aldım kilit açık değil, herhangi bir imei işlemi de görmedi ama whatsapp plus kullandığımdan ötürü mesaj yedeklerini almak zor oluyor uğraşacağım eğer olmazsa son çare olarak sıfırlama işlemi yapacağım.
eğer tavsiye edebileceğiniz denemem gereken bir şey varsa, değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Oyla:
Üst Alt