Soru Titreşim Güçlendirme

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar. Redmi note 7 ses ve titreşim modunda SMS veya çağrı geldiğinde veya sessiz de titreşim modun da iken titremi çok zayıf titresim süresini yazılım ile arttırmak mümkün mü cihaz root lu anladığım kadarıyla donanımsal olarak titreşimi biraz zayıf işim gereği bazen TLF sessize almak zorunda kalıyorum yürürken veya oturdugum zaman TLF vücuduma temas etmiyorsa titreşimi hissetmiyorum

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef hocam. Donanımsal titreşim motoru yazılım ile arttırılamaz.
Titreşim süresi arttirilabilirmi örneğin SMS geldiğinde 2 sn değil 4 sn titresin Samsung karda ek titreşim yapılabiliyor kendi titreşimini dokunarak tasarliyorsun bunda da yazıl ile süresi arttirilirmi acaba güç olarak artmaz ama zaman olarak değişebilir belki dosyasını bilsem kurcalarim biraz ama

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Titreşim süresi arttirilabilirmi örneğin SMS geldiğinde 2 sn değil 4 sn titresin Samsung karda ek titreşim yapılabiliyor kendi titreşimini dokunarak tasarliyorsun bunda da yazıl ile süresi arttirilirmi acaba güç olarak artmaz ama zaman olarak değişebilir belki dosyasını bilsem kurcalarim biraz ama
Xiaomi telefonlarda bu özellik bulunmuyor hocam :|

Oyla:

alperenxdd2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Buradaki konudan deneme yapabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Rn7 kullanıyorum. Şuan mi-globe 9.12.12 sürümündeyim. Rootlu cihazlar için titreşim güç ayarı yapılabiliyor. Kernel Aduitor uygulaması ile titreşim gücü ayarlanabiliyor. Uygulamayı açıp ROOT izni verin, ardından soldaki çubuktan seçenekleri açıp aşağıdaki "Çeşitli" başlığı altında titreşim gücü ayarı yapabilirsiniz. İşlem root gerektirir.
Google Play linki ve apk'sını bırakıyorum.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Kernel düzenlemesi ile arttırıyorlar burada yapılabilri bir şey ama donanımında bir sınırı var.

Oyla:
Üst Alt