Yardım Titanium Backup

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI EU 10.2 8.12.6
Telefon Modeli
MI 6
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler arkadaşlar. Titanium backupta uygulama yedeklerken şöyle bir yerde takılıyorum. Tüm kullanıcı uygulamalarını yedekle ve tüm kullanıcı uygulamalarını + sistem verilerini yedekle seçeneği var. İkinci seçenekte sistem verisi dediği app data oluyor yani uygulamanın sistemdeki verileri öyle sanıyorum. En düzgün yedekleme için hangi seçenek ile yedekleme yapılmalı ? Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Saygılar ..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese iyi günler arkadaşlar. Titanium backupta uygulama yedeklerken şöyle bir yerde takılıyorum. Tüm kullanıcı uygulamalarını yedekle ve tüm kullanıcı uygulamalarını + sistem verilerini yedekle seçeneği var. İkinci seçenekte sistem verisi dediği app data oluyor yani uygulamanın sistemdeki verileri öyle sanıyorum. En düzgün yedekleme için hangi seçenek ile yedekleme yapılmalı ? Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Saygılar ..
İkinci seçeneği unutun....amaç nedir TB da? Uygulama verilerinizi yedeklemek..neden TB yedeklemesi? Eğer bir MIUI romdan başka roma geçereken kullanacaksanız, gereksiz....AOSP bazlı roma geçecekseniz, TB vazgeçilmez....MIUI den MIUI ye geçecekseniz, önce Full Nandroid yedek alırsınız, romu yükledikten sonrada almış olduğunuz yedeğin sadece datasını restore etmeniz kafidir...Sistem yedeği neden gereksiz? zaten rom atarak sistemi değiştiriyorsunuz...Eski sistemi (romu) silip, TB den yedek sistemi geri yüklemekle uğraşacağınıza,TWRP den direk romu atıp, yedeğin datasını restore etmek daka kısa ve mantıklıdır...biraz karışık gibi gelebilir ama değildir....

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci seçeneği unutun....amaç nedir TB da? Uygulama verilerinizi yedeklemek..neden TB yedeklemesi? Eğer bir MIUI romdan başka roma geçereken kullanacaksanız, gereksiz....AOSP bazlı roma geçecekseniz, TB vazgeçilmez....MIUI den MIUI ye geçecekseniz, önce Full Nandroid yedek alırsınız, romu yükledikten sonrada almış olduğunuz yedeğin sadece datasını restore etmeniz kafidir...Sistem yedeği neden gereksiz? zaten rom atarak sistemi değiştiriyorsunuz...Eski sistemi (romu) silip, TB den yedek sistemi geri yüklemekle uğraşacağınıza,TWRP den direk romu atıp, yedeğin datasını restore etmek daka kısa ve mantıklıdır...biraz karışık gibi gelebilir ama değildir....

Üstadım şimdi şöyle anlatayım şuan eu romdayım ve internetimde bazı sorunlar var. Mobil verime de yüklenmek istemediğimden eu romda belirli bir süre geçirdikten sonra sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Bunun için de uygulama yedeği benim için kafi olacak zaten. Yani MIUI den MIUİ ye geçeceğim bir nevi. Sadece uygulamaları almak istiyorum. Bu söylediklerimin üzerine ne yapmam gerekir onu açarsanız çok sevinirim ..

Oyla:

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yalnız attığınız link sorduğum soruları karşılar nitelikte değil. Ayrıca deneyimli üye yazınca her konu hakkında bilgi sahibi olduğum anlamına gelmiyor. Her insan gibi bilmediğim binlerce konu ve bilgi var. Yorum yaparken bu kriterleri göz önüne almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar ..

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Yalnız attığınız link sorduğum soruları karşılar nitelikte değil. Ayrıca deneyimli üye yazınca her konu hakkında bilgi sahibi olduğum anlamına gelmiyor. Her insan gibi bilmediğim binlerce konu ve bilgi var. Yorum yaparken bu kriterleri göz önüne almanızı tavsiye ederim. İyi forumlar ..

Forumun sağ üstte yer alan "ara" butonunu kullanmadığın için dedim zaten !
Deneyimli üyesin ama hiç bir şey bilmiyorsun demedim. Keyifli forumlar....

Oyla:

ersinss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
İcra Katibi
Konular
25
Forumun sağ üstte yer alan "ara" butonunu kullanmadığın için dedim zaten !
Deneyimli üyesin ama hiç bir şey bilmiyorsun demedim. Keyifli forumlar....

Forumun sağ üstünde yer alan "ara" butonunu kullandım ve aradığım içeriği bulamadım !
"Deneyimli bir üyenin bunu yapmaması lazım" cümlesi için "Ayrıca deneyimli üye yazınca her konu hakkında bilgi sahibi olduğum anlamına gelmiyor." yorumunu yapmışım. Hiç bir şey bilmediğimi söylediğinizi söylememişim zaten. Dikkatli okursanız sevinirim. Saygılar .......

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım şimdi şöyle anlatayım şuan eu romdayım ve internetimde bazı sorunlar var. Mobil verime de yüklenmek istemediğimden eu romda belirli bir süre geçirdikten sonra sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Bunun için de uygulama yedeği benim için kafi olacak zaten. Yani MIUI den MIUİ ye geçeceğim bir nevi. Sadece uygulamaları almak istiyorum. Bu söylediklerimin üzerine ne yapmam gerekir onu açarsanız çok sevinirim ..
Aradığınız cevaplar burada olmalı gibi geldi bana, bir bakın, problem olursa, buralardayız

Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım Adım
Rehber - ROM Güncelleme - Adım Adım

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Hocam bu dediğiniz MIUI sürüm geçişleri içinde geçerli mi misal 9 dan 10 , 8 den 9 a

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Oyla: