Soru Titanium Backup Mi6

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
9.2.2.0 sürümünü kullanıyorum magisk ile rootlu . Miui 10 içimde kalmasın diye denemek istiyorum fakat uygulama yedeklerini alamadım titanium Backup çalışmıyor. Ne yapabilirim ?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam twrpdan data yedeğini alın.(şifreyi kaldırmayı unutmayın.). yeni romu yükledin sonra geri yükleyin. uyumsuzluk sorunu olursa sıfırlama yapmadan romu tekrar kurarsınız. ben böyle yaparak geri yükleme yapmıştım hep

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam twrpdan data yedeğini alın.(şifreyi kaldırmayı unutmayın.). yeni romu yükledin sonra geri yükleyin. uyumsuzluk sorunu olursa sıfırlama yapmadan romu tekrar kurarsınız. ben böyle yaparak geri yükleme yapmıştım hep

Hmm anlaşıldı :) peki twrp yedeğinde uygulama içerikleri ve ayarlari olduğu gibi durur mu WhatsApp mesajları vs

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Hmm anlaşıldı :) peki twrp yedeğinde uygulama içerikleri ve ayarlari olduğu gibi durur mu WhatsApp mesajları vs
hocam sistem ayarları launcher verileri yani telefonu kurduktan sonra yaptığınız her kişiselleştirmeyi yedekler. onun için desen kilidi vs varsa kaldırın. yoksa şifre bozuluyor ve telefona giremiyorsunuz. dahili hafızada ki dosyaları yedeklemez sadece. elinden gelse kesin onuda yedeklerdi haha--

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sistem ayarları launcher verileri yani telefonu kurduktan sonra yaptığınız her kişiselleştirmeyi yedekler. onun için desen kilidi vs varsa kaldırın. yoksa şifre bozuluyor ve telefona giremiyorsunuz. dahili hafızada ki dosyaları yedeklemez sadece. elinden gelse kesin onuda yedeklerdi haha--

Hehehe :D anladım o halde böyle yapayım . Şifreleri hatırlatmanız çok iyi oldu herşey için teşekkürler hocam :)

Oyla:
Üst Alt