Sohbet Tıraş makinesi

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Konu dışı bir sohbet :)
Evet arkadaşlar traş Makinesi alacağım uygun bütçeli bir iki tane beğendim link aşağıda
Yukarıdaki markaları veya deneyen oldu mu
Aradığım ürün çok başlıklı bir ürün varmı tecrübeniz varsa aşağıya bekliyorum happy~~

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Goldmaster nasıldır bilmiyorum fakat Remington markasının modelini kullanmıştım. Saç tıraşında bile oldukça iş görüyor fakat şöyle bir sıkıntısı vardı benim kullandığım modelin, siz alırken buna dikkat ederseniz bir kademe daha iyi olacaktır. Benim kullandığım model sadece pil gücü ile çalışıyordu, yani önce pili doldurup sonra kullanmak gerekiyordu fakat bu durum saç tıraşında biraz sıkıntı oluyordu, çünkü bir süre kullanımdan sonra şarj azaldığı için bıçakların hem hızları hemde güçleri düşüyordu. Şuan ise modeli kullanıyorum, hiç şarjı olmasa bile doğrudan prize takıp kullanılabiliyor.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Buradaki ürünü bime geldiği zaman almıştım 130 lira civarında. Memnunum, tavsiye ederim.

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Dostum powertech markasını tavsiye ederim. Ben tr6500 modelini kullanıyorum 1 seneyi geçti kullanalı harika cihaz. Zaten berber arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım. Powertech marka işinizi gayet iyi görecektir.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Goldmaster nasıldır bilmiyorum fakat Remington markasının modelini kullanmıştım. Saç tıraşında bile oldukça iş görüyor fakat şöyle bir sıkıntısı vardı benim kullandığım modelin, siz alırken buna dikkat ederseniz bir kademe daha iyi olacaktır. Benim kullandığım model sadece pil gücü ile çalışıyordu, yani önce pili doldurup sonra kullanmak gerekiyordu fakat bu durum saç tıraşında biraz sıkıntı oluyordu, çünkü bir süre kullanımdan sonra şarj azaldığı için bıçakların hem hızları hemde güçleri düşüyordu. Şuan ise modeli kullanıyorum, hiç şarjı olmasa bile doğrudan prize takıp kullanılabiliyor.
Anladım hocam dikkat ederim pilli almamaya
Kullandığınız model beni aşar hocam eminim çok iyidir ben 100 150 TL lık bir model arayışındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki ürünü bime geldiği zaman almıştım 130 lira civarında. Memnunum, tavsiye ederim.

Bakıyorum kardeşim

Dostum powertech markasını tavsiye ederim. Ben tr6500 modelini kullanıyorum 1 seneyi geçti kullanalı harika cihaz. Zaten berber arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım. Powertech marka işinizi gayet iyi görecektir.

Powertech marka evde var hocam tek bıçaklı olduğu için çok bıçaklı istiyorum :)

Fakir in pürüzsüz başlığı iş görüyormu hocam

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
chnekn hocamın dediği gibi şarjda kullanılabilir olup olmamasına dikkat edin hocam. Ben sakal tıraşı için Fakir kullanıyorum , işimi görüyor. mevcetin hocamınkinden. Memnunum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bugüne kadar fiyatları bugünün değeri ile 100₺-1000+₺ arasında değişen 15 civarında makine eskitmiş bir son kullanıcı olarak tavsiyem kesinlikle Philips'in 7 serisine bakmanız yönünde olacaktır. Philips 3 serisi, Braun, Remington, Sinbo, Arzum, Premier ilk aklıma gelen denediğim markalar. (Özellikle Braun'dan uzak durun, fiyat bağımsız çöptür tüm ürünleri) Yaklaşık bir buçuk yıldır kullandığım model Philips BT 7512. Önerilen diğer makinelerden biraz daha pahalı fakat pişman olmayacağınıza garanti verebilirim. En temel ve güzel iki özelliği var. Vakumlu olması ve tek başlıkla uzunluk ayarı yapılması.

Sinekkaydı tıraş istiyorsanız ise tamamen farklı bir segmente girmiş olursunuz. Bu makinelerin ve kitlerin hiç birinden istediğiniz sonucu alamaz en fazla kirli sakala sahip olursunuz. Pürüzsüz tıraş için ise tavsiyem Panasonic ıslak-kuru 4 bıçaklı modellere bir göz gezdirin. En iyi fiyat performansı bu modeller sunuyorlar.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugüne kadar fiyatları bugünün değeri ile 100₺-1000+₺ arasında değişen 15 civarında makine eskitmiş bir son kullanıcı olarak tavsiyem kesinlikle Philips'in 7 serisine bakmanız yönünde olacaktır. Philips 3 serisi, Braun, Remington, Sinbo, Arzum, Premier ilk aklıma gelen denediğim markalar. (Özellikle Braun'dan uzak durun, fiyat bağımsız çöptür tüm ürünleri) Yaklaşık bir buçuk yıldır kullandığım model Philips BT 7512. Önerilen diğer makinelerden biraz daha pahalı fakat pişman olmayacağınıza garanti verebilirim. En temel ve güzel iki özelliği var. Vakumlu olması ve tek başlıkla uzunluk ayarı yapılması.

Sinekkaydı tıraş istiyorsanız ise tamamen farklı bir segmente girmiş olursunuz. Bu makinelerin ve kitlerin hiç birinden istediğiniz sonucu alamaz en fazla kirli sakala sahip olursunuz. Pürüzsüz tıraş için ise tavsiyem Panasonic ıslak-kuru 4 bıçaklı modellere bir göz gezdirin. En iyi fiyat performansı bu modeller sunuyorlar.

Hocam yukardaki önerdiğim markaları denediniz mi
Sizin önerdiğiniz bana biraz bütçe konusunda yüksek hocam
Sinek kaydı değil ben sakal bırakıyorum sadece çok başlıklı istememin sebebi yanak kıllarını işimi görebilecek derecede pürüzsüz yapması

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam yukardaki önerdiğim markaları denediniz mi
Sizin önerdiğiniz bana biraz bütçe konusunda yüksek hocam
Sinek kaydı değil ben sakal bırakıyorum sadece çok başlıklı istememin sebebi yanak kıllarını işimi görebilecek derecede pürüzsüz yapması
Goldmaster genellikle kalitesiz olur hocam. Sinbo ile benzer kalitede ve uzun ömürlü bir şey beklemeyin. Remington markasının bu modelini kullanmadım , farklı bir modelini denemiştim ama o da pek uzun ömürlü olmamıştı. Yani bu ikisi arasından her hangi birini tavsiye etmek istemem maalesef :)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocama katılıyorum Philips in methini bende daha önce duymuştum