Sohbet Tıraş Makinesi Bakıyorum, siz olsanız hangisini alırdınız?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Merhaba arkadaşlar, traş makinesi bakıyorum, sakal bıyık için kullanacağım genelde, siz olsanız bu fiyat aralığında hangisini alırdınız ve neden? Max 400₺ Ama ne kadar düşük fiyatta olursa o kadar iyi benim için.

Braun MGK 3242

Philips MG5716/15

Bu da ilk baktıklarımdan:

Braun Mgk 5060

0
|
https://forum.miuiturkiye.net/javascript:void(0)
|

onurmabeynci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9t - note 7
Meslek
Hekim
Konular
5
elimde braun philips ve remington var hiç istediğim sonucu vermiyor. şuan t-bıçaklı powertec tr-758 kullanıyorum tavsiye ederim hızlı şarj özelliği var çok güzel sıfıra yakın alıyor ayrıca taraklarıyla değişik uzunlukta sakal bırakabilirsin

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Braun MGK 3242 aldım hocam, işimi görmezse iade eder başka bişey alırım, Amazon bu konuda on numara

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Braun MGK 3242 aldım hocam, işimi görmezse iade eder başka bişey alırım, Amazon bu konuda on numara
Hayırlı olsun hocam.

Genel yorum olarak ekleyeyim yine de... Eğer sinekkaydı tıraş olmak istiyorsanız bu makinelerin hiç biri sizi memnun etmeyecektir. Eğer amacınız şekillendirmek ise -onlarcası çöp olmuş tıraş ve şekillendirme makinesi mezarlığına sahip biri olarak rahatça yazabilirim ki- philips 7 serisi vakumlu olan kesinlikle en iyisi. İndirim denk getirebilirseniz bütçenize uygun bir şekilde alıp ömür boyu kullanabilirsiniz.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sinek kaydı için ınsua HK 6050 Berberim kullanıyor tavsiye ederim tam bir F/P ürünü... umutizgi,

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Philips olan Media Markt da 200 liraya düşmüştü ve aldım memnunum güzel kesiyor pişman etmez

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49

BRAUN MGK 7220 Kullanıyorum ben de 1 ay oldu alalı. Çok rahat ediyorum. 1 saatte full şarj oluyor ve 3-4 traş çok rahat götürüyor beni. Ayrıca bu modelde vücut başlığı da var. Vücut başlığını bazen yanak üstlerinde de kullanıyorum sanki ağdayla almış gibi hiç kıl kökleri gözükmüyor bu yüzden beni çok mutlu ediyor. Ayrıca vücut başlığını göğüs bölgesinde de denedim. Tertemiz bebek gibi yapıyor. Ama vücut makinesi olarak ekstradan philips marka bi makinem olduğu için vücut başlığını sadece yanak üstleri vs. kullanacağım. Performansı başlıkları kolay takılıp çıkarılabilmesi vs. Herşey çok kullanışlı ve çok rahat. Tek olumsuz yanı tarak başlıkları 3-5-7-9-11 diye gidiyor. Ara numaralar olsa mesela 4 numara olsa kısadan uzuna bir sakal yaparken o kadar işime yararmış ki.... Bu numaralarla kısadan uzuna sakal yaparken katmanlar çok belli oluyor :(. Ara numaralar olmaması benim için en büyük eksi'si.. Onun dışında şimdilik bir problemi yok. Hayırlı olsun cihazınız :) güle güle kullanın.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz geldi, kullandım 3 haftalık sakalda. hiç çekme yapmadı bıyık desen tam istediğim gibi düzeltme yapabiliyorum, ekstra folyo başlıktır vücut başlığıdır ihtiyacım olmadığı için bu modelde karar kıldım tavsiye de ederim. değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
bende philips mg7736 var, fırçasız, su geçirmez ve yağ istemiyor. tavsiye ederim. saçım sakalım sert olmasına rağmen bıçakları keskin ve motorun torku yüksek. çok çeşitli başlığı olduğundan çok amaçlı kullanılabiliyor.

Üst Alt