Yardım .thumbnails dosyası sorunu

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11
Merhaba arkadaşlar, hayırlı bayramlar. ' saat önce DCIM klasörü içindeki .thumbnail dosyasındaki .jpgleri sildim. Gizli dosyaları silmedim ancak Instagram olsun Galerimde olsun hiçbir yerde önizlemeleri göremiyorum. Sorunum çok klasik bir sorun ancak yardım edecek veya öneride bulunacak bir kul varsa çok memnun olurum :) Saygılar...

tayfux

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TAYFUN
Cihazım
REDMİ NOTE 8PRO
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, hayırlı bayramlar. ' saat önce DCIM klasörü içindeki .thumbnail dosyasındaki .jpgleri sildim. Gizli dosyaları silmedim ancak Instagram olsun Galerimde olsun hiçbir yerde önizlemeleri göremiyorum. Sorunum çok klasik bir sorun ancak yardım edecek veya öneride bulunacak bir kul varsa çok memnun olurum :) Saygılar...
Hocam aynı sorun bende de var. İşin açıkçası çökme falan yaşarım diye silmiyorum pek..

Oyla:

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı sorun bende de var. İşin açıkçası çökme falan yaşarım diye silmiyorum pek..
bende bilemedim ne yapacağımı sileyim dedim 800 mb yer kaplıyordu. siz nasıl bir çözüm buldunuz peki?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
thumbnails klasörü uygulamalarda gördüğünüz önizlemelerin olduğu klasördür. Yani siz önizlemeleri silmişsiniz. Galeri uygulamasına girin ve fototğraflara göz gezdirin, zaman içerisinde yeniden önizlemeler oluşacaktır.

Oyla:

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11
thumbnails klasörü uygulamalarda gördüğünüz önizlemelerin olduğu klasördür. Yani siz önizlemeleri silmişsiniz. Galeri uygulamasına girin ve fototğraflara göz gezdirin, zaman içerisinde yeniden önizlemeler oluşacaktır.
geri bildirim için teşekkür ederim, deneyeceğim birazdan...

Oyla:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
"DCIM klasörü" doğru.
".thumbnail dosyasındaki" yanlış, doğrusu ".thumbnail klasörü"dür.
O ön izleme dosyaları(.thumbnail klasörü içindeki .jpg .png vb dosyalar) zamanla tekrar oluşur. Telefonu gün içerisinde birkaç defa yeniden başlatın kendine gelecektir.

Oyla:

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11
"DCIM klasörü" doğru.
".thumbnail dosyasındaki" yanlış, doğrusu ".thumbnail klasörü"dür.
O ön izleme dosyaları(.thumbnail klasörü içindeki .jpg .png vb dosyalar) zamanla tekrar oluşur. Telefonu gün içerisinde birkaç defa yeniden başlatın kendine gelecektir.
daha verimli bir cevap oldu. düzeltmeler için ayrıca teşekkür ederim . hayırlı akşamlar

Oyla:
Üst Alt