Yardım Thumbnail nedir neden şişiyor ?

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Daha az önce temizleyiciden sildim 1 gb olmuştu sürekli şişip duruyor nedir bu ? Bir de thumbnails diye bir klasör var siliyorum geri geliyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Google fotoğrafları nda baktığın resimlerin veya galeridekilerin küçük boyutlu ön izlemesi ve kolay erişimi için birşktirilen bölümdür. Zamanla siz resimlerde gezdikçe şişer. Ayda bir silersiniz. Bir şey olmaz. O yine siz baktıkça resimlerin küçük hallerini kaydedip büyür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silmenizin zararı olmaz. Ancak çok silmenin de yararı olmaz , zira resimlere bakma ve bulma hızını yavaşlatır.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Galerinizdeki resimlerin küçültülmüş halleri. Galeride gezinirken bütün fotoğrafları küçük ve bir arada görüyorsunuz, o gördükleriniz gerçek fotoğrafın küçültülmüş halleri. Tam boyut fotoğrafı işlemektense daha küçüğünü işlemek daha kolay. Sildiğiniz zaman galeriye girdiğinizde fark edersiniz. Resimler yavaş yüklenir. Çünkü tekrar küçük resim olarak işlenmeye başlar. Bu işlem normalde 1 kere yapılır, cihazın her seferinde bütün resmi işlemesindense küçük resim işlenmesi daha hızlıdır. Dezavantajı yer tutuyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi

Oyla:
Üst Alt