- Adım
- cengiz
- Cihazım
- android
- Konular
- 8
redmi 5 plus chiaz bric oldu this miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcu olurmusunuz
Telefon global versiyon mu, çin cihazı mı hocam ne yaptınız da brick oldu biraz daha ayrıntılı yazar mısınız sorunu ?redmi 5 plus chiaz bric oldu this miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcu olurmusunuz
teknik servisim ben telefon müşterinin imei sorguladım cihaz yurtdışı heralde daha önce yazılım yüklemeye çalışmıslar bootloader kapanmış rom yükliyemiyorum miflashtNTelefon global versiyon mu, çin cihazı mı hocam ne yaptınız da brick oldu biraz daha ayrıntılı yazar mısınız sorunu ?
Hocam cihaz çin ise ve bootloader kapalı ise edl modda yetkili hesap ile yazılım yüklenebilir ancak.teknik servisim ben telefon müşterinin imei sorguladım cihaz yurtdışı heralde daha önce yazılım yüklemeye çalışmıslar bootloader kapanmış rom yükliyemiyorum miflashtN
miflash ile global versiyom rom yüklemeye çalışıyorum 30 dkikadır flashing yazıyorTelefon global versiyon mu, çin cihazı mı hocam ne yaptınız da brick oldu biraz daha ayrıntılı yazar mısınız sorunu ?
nasıl yüklerim yardımcı olurmusunz edl komutları açtım ama işe yaramadıHocam cihaz çin ise ve bootloader kapalı ise edl modda yetkili hesap ile yazılım yüklenebilir ancak.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadan sorgulama yapabilirsiniz çin ve global mi diye
Hocam verdiğim linkten sorgulayın cihaz çin versiyon ise ve bootloader kapatilmissa siz yükleme yapamazsiniz , yetkili hesap ile islem yapılabilir. Zenex hocam bu konuda bilgilidir. Forumda arayın kendisini disaridayim ancak bu kadar bilgi verebiliyorum şuanmiflash ile global versiyom rom yüklemeye çalışıyorum 30 dkikadır flashing yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yüklerim yardımcı olurmusunz edl komutları açtım ama işe yaramadı
cihaz çin versiyon ne yapmam gerekir cin versiyon rom kurmammı lazımHocam verdiğim linkten sorgulayın cihaz çin versiyon ise ve bootloader kapatilmissa siz yükleme yapamazsiniz , yetkili hesap ile islem yapılabilir. Zenex hocam bu konuda bilgilidir. Forumda arayın kendisini disaridayim ancak bu kadar bilgi verebiliyorum şuan
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deneyin ama yükleyemezsiniz büyük ihtimalle. Yetkili hesap bir nevi servis hesabıdır ve xiaomiden ücretli alınır. Edl modda o hesap bilgileri girilerek miflash ile rom yüklenebilir. Arayın forumda hocamcihaz çin versiyon ne yapmam gerekir cin versiyon rom kurmammı lazım
cihaz çin versiyon olduğunu öğrendim ne yapmamlazımDeneyin ama yükleyemezsiniz büyük ihtimalle. Yetkili hesap bir nevi servis hesabıdır ve xiaomiden ücretli alınır. Edl modda o hesap bilgileri girilerek miflash ile rom yüklenebilir. Arayın forumda hocam
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi