Yardım This device is locked

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
Böyle bir menü ile karşı karşıya kaldım. Bu kodu nereden bulabilirim

Ekli dosyalar

• 15342824005345895477074104445457.jpg
    15342824005345895477074104445457.jpg
    4,5 MB · Görüntüleme: 29
  • 15342824297495401433042229295047.jpg
    15342824297495401433042229295047.jpg
    3,6 MB · Görüntüleme: 29

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki konu size yardımcı olacaktır.

Yardım - This device is locked (ACİLL LÜTFEN)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öncelikle teşekkür ediyorum. okudum hepsini. resmen bir skandal olay varmış bu durumla ilgili onu öğrenmiş oldum. elemana da acıdım bayağı. o kadar yazışmalardan sonra teknik servisle iletişime geçinizle bitmiş. :))

netten baktım ingilizce forumlara falan durum çok fena.

netten mi hesabıma girerken şifreyi kabul ediyor. ama telefondan girince şifre yanlış diyor.

(157****046) diye bir kod var telefonda. galiba bu koda ait şifreyi girmem gerekiyor. mi account daki kod daha farklı bir rakam. niye bunlar farklı onu da anlamış değilim. ömrüm boyunca sadece bir mail hesabım var başka da kullanmadım.

rom falan yüklemeden bu işin daha basit bir çözümü yok mudur acaba? yoksa servise mi götüreceğim bunu.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
öncelikle teşekkür ediyorum. okudum hepsini. resmen bir skandal olay varmış bu durumla ilgili onu öğrenmiş oldum. elemana da acıdım bayağı. o kadar yazışmalardan sonra teknik servisle iletişime geçinizle bitmiş. :))

netten baktım ingilizce forumlara falan durum çok fena.

netten mi hesabıma girerken şifreyi kabul ediyor. ama telefondan girince şifre yanlış diyor.

(157****046) diye bir kod var telefonda. galiba bu koda ait şifreyi girmem gerekiyor. mi account daki kod daha farklı bir rakam. niye bunlar farklı onu da anlamış değilim. ömrüm boyunca sadece bir mail hesabım var başka da kullanmadım.

rom falan yüklemeden bu işin daha basit bir çözümü yok mudur acaba? yoksa servise mi götüreceğim bunu.
Bende de ayni şekilde internet üzerinden şifreyi kabul ederken cihaz üzerinden etmiyordu bende şifreyi değiştirdim net üzerinden telefondan yeni şifreyi girdim ve çözüldü bir deneyin derim. Kolay gelsin bu arada biraz sıkıntılı durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet üzerinden girdiğinizin hesap 157****046 numaralı bu hesap değil mi bu arada :)

Oyla:

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
Bende de ayni şekilde internet üzerinden şifreyi kabul ederken cihaz üzerinden etmiyordu bende şifreyi değiştirdim net üzerinden telefondan yeni şifreyi girdim ve çözüldü bir deneyin derim. Kolay gelsin bu arada biraz sıkıntılı durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet üzerinden girdiğinizin hesap 157****046 numaralı bu hesap değil mi bu arada :)

çok enteresandır giriş yaparken bu sefer gmail adresim yerime telefon numaramı girdiğim zaman aynı şifreyi kabul etmedi. bu sefer şifremi sıfırla diyerek giriş yaptım. sağ üst köşedeki kod değişti. telefondaki hata mesajıyla aynı oldu. şimdi bu yeni girdiğim şifreyi akşam eve gidince deneyeceğim olacak mı diye.

Oyla:

bilen67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mery
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Bende aynı sorun oluyor. ben önce wifi şifresini mi hesap şifresi olan yere yazıyorum. görünür hale getiriyorum. şifrenin üzerine basılı tutup kopyalıyorum. sonra open wifi setting basıp oraya wifi şifresini girerek interneti aktif etmiş oluyorum. Daha sonra geri gelip active this device bölümüne girip mi hesap şifremi girerek telefonun açılış menüsüne geçiş yapıyorum. Şimdilik bu şekilde bu sorunu atlatabiliyorum.

Oyla:

mertingen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
mi mix 256gb
Konular
22
valla billa oldu. :)) nasıl olmuş bilmiyorum ama iki tane accountum varmış. birine telefon numaramla giriş yapıyorum başka açılıyor diğerine gmail ile giriş yapıorum başka açılıyor. ama ikisindede aynı telefon ve gmail kayıtlı. çook saçma bir durum... şifremi giriyorum ama bir türlü açılmıyor diyen arkadaşlar bir de buna dikkat etsinler. mi account hesap numarası ile telefonda görünen hesap numarası aynı mı diye.. bu satırları yazdığıma hala inanamıyorum. gerçekten çok salakça bir durum....

Oyla:
Üst Alt