- Adım
- mert
- Cihazım
- mi mix 256gb
- Konular
- 22
Aşağıdaki konu size yardımcı olacaktır.
Yardım - This device is locked (ACİLL LÜTFEN)
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de ayni şekilde internet üzerinden şifreyi kabul ederken cihaz üzerinden etmiyordu bende şifreyi değiştirdim net üzerinden telefondan yeni şifreyi girdim ve çözüldü bir deneyin derim. Kolay gelsin bu arada biraz sıkıntılı durum.öncelikle teşekkür ediyorum. okudum hepsini. resmen bir skandal olay varmış bu durumla ilgili onu öğrenmiş oldum. elemana da acıdım bayağı. o kadar yazışmalardan sonra teknik servisle iletişime geçinizle bitmiş.)
netten baktım ingilizce forumlara falan durum çok fena.
netten mi hesabıma girerken şifreyi kabul ediyor. ama telefondan girince şifre yanlış diyor.
(157****046) diye bir kod var telefonda. galiba bu koda ait şifreyi girmem gerekiyor. mi account daki kod daha farklı bir rakam. niye bunlar farklı onu da anlamış değilim. ömrüm boyunca sadece bir mail hesabım var başka da kullanmadım.
rom falan yüklemeden bu işin daha basit bir çözümü yok mudur acaba? yoksa servise mi götüreceğim bunu.
Bende de ayni şekilde internet üzerinden şifreyi kabul ederken cihaz üzerinden etmiyordu bende şifreyi değiştirdim net üzerinden telefondan yeni şifreyi girdim ve çözüldü bir deneyin derim. Kolay gelsin bu arada biraz sıkıntılı durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnternet üzerinden girdiğinizin hesap 157****046 numaralı bu hesap değil mi bu arada![]()