Çözüldü this device is locked hatası ( mail telefon eski )

kaan5331

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turgay
Cihazım
red mi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi/ginkgo/ginkgo:11/RKQ1.201004.002/V12.5.2.0.RCOMIXM:user/release-keys
Telefon Modeli
red mi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi geceler cihazıma daha önce imei atıldı bootloader kilidi açıktı. Bu yüzden whatsapp resmi uygulama hatası veriyordu. Bootloader kilidimi kapatırsam çoğu kişi sorunun düzeleceğini söylemiş. Cihazımda da yeni mi hesabım ekliydi ve mi hesabımda da yeni telefon numaram ekliydi. mi flash ile global room yükledim ve clear all and close yaptım. daha sonra telefon açıldı fakat bu cihaz kilitlendi hatası alıyorum. orada görünen telefon numarası eski iptal olan telefon numaram. epostama da eski telefonuma kod gittiği için giriş yapamıyorum yani anlayacağınız şifremi yenileyemiyorum hiçbir türlü. ama cihazımda yeni telefon ve mi hesabım var. tarayıcı üzerinden mi hesabıma girdiğimde red mi note 8 cihazım da görünmesine rağmen neden hala eski telefon numaram ve mi hesabımın şifresini istiyor şifremi hatırlamıyorum. böyle bir olay oldugunu bilmiyordum. Üniversitede bildiğin telefonsuz kaldım. Aileme kız arkadaşıma okul arkadaşlarıma ders gruplarına hiçbir şeye ulaşamıyorum şuan arkadaşımın bilgisayarından foruma giriyorum. Bu mi kilidini kaldırabileceğim bir yöntem var mı az çok anlıyorum telefon alacak param şuan gerçekten yok bu telefonla sene sonuna kadar idare etmem gerek. Bu mi kilidini nasıl kaldırabilirim allah rızası için bilgili birisi yardım edebilir mi ?
unlock code diye bir şey var eğer işe yararsa : 4YUW-WPCJ-KPNU-W4L

Çözüm
bu arada sorunu çözdüm herkese teşekkür ederim. param olmadığı için kimseye yaptıramadım. sorunu 10 saniyede hallettim bypass edebildim. aynı sorunu yaşayanlar olursa red mi note 8 veya başka cihaz modeli kanalda o cihazlar için de video var. videodaki dosyayı indirdim telefonu asistan menüye aldım ve dosyayı calistirdim. sonra mi kodu kalktı. lazım olan olursa buraya bırakıyorum

kaan5331

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turgay
Cihazım
red mi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
abi nasıl halledebiliriz kurban olayım bana yardım et gerçekten şuan hayat bitti gibi hissediyorum aileme durumu bile açıklayamıyorum
PC varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş yerinde değilim yarın aktif olurum ilgilenirim geçmiş olsun.

Oyla:

kaan5331

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turgay
Cihazım
red mi note 8
Konular
1
t
PC varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş yerinde değilim yarın aktif olurum ilgilenirim geçmiş olsun.
telefona daha önce imei attıkları için imei 1 boş görünüyor imei 2 ise değiştirilmiş. xiaominin sitesinden destek açmak istediğimde imei uyuşmuyordu abi. ama bu unlock code girdiğimde bana mısın demiyor. benim telefonumda bootloader kilidini kapatmadan önce yeni telefon numaramla oluşturduğum yeni mi hesabım vardı. bootloader kilidi kapandı ve orjinal rom atıldıktan sonra eski mi hesabının telefon nosu görünüyor o telefon numarası ile açılan mi hesabını istiyor. yeni mi hesabımla xiaominin sitesine girdiğimde ama redmi note 8 telefonum görünüyor. elimdeki tek bilgi unlock code. pc var abi bu arada sadece bunlarla o şifreyi nasıl kaldırabiliriz ya da yapabilir miyiz ? hani babam duysa yeni üniversite için kitap parası gönderdi bağıra çağıra sana artık daha para göndermem diyebilir üniversiteyi bırak gel diyebilir ok sinirli anlayışsız birisi o kadar zor durumdayim ki haber bile verip durumu anlatamadım

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şifreyi bilmiyor, eski teleon numarası ve mail hesabına erişim yoksa mi hesap bypass yapılması gerekiyor. Uzak bağlantı ile biz yardımcı oluruz.

Oyla:

kaan5331

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turgay
Cihazım
red mi note 8
Konular
1
bu arada sorunu çözdüm herkese teşekkür ederim. param olmadığı için kimseye yaptıramadım. sorunu 10 saniyede hallettim bypass edebildim. aynı sorunu yaşayanlar olursa red mi note 8 veya başka cihaz modeli kanalda o cihazlar için de video var. videodaki dosyayı indirdim telefonu asistan menüye aldım ve dosyayı calistirdim. sonra mi kodu kalktı. lazım olan olursa buraya bırakıyorum

Oyla: Çözüm
Üst Alt