Yardım This device is locked hatası alıyorum

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.27.8 beta yazıyordu ama tam bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
selamlar arkadaşlar 1 kaç saat önce güncelleme ekranında telefonda kurtma ile yeniden başlat gördüm sonra birşeyler cıkdı karşıma basdım bende telefon açıldıgında bununla karşılaştım şifremi giriyorum ama yanlış diyor lütfen yardımcı olurmusunuz sabahdan beri uğraşıyorum bir sonuç alamadım

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Eğer içinde önemli verileriniz yoksa miflash ile rom kurmanız gerekli. Mi flash ile romu kurarken de clean all and lock seçeneğine dikkat edin seçili kalmasın.

Oyla:

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sorunu çözdüm nasıl çözdüğümüde anlatayım sifre sıfırlama seçeneğinden epostama mail attım sifreyi sıfırladım telefonu internete bağladım şifreyi girince sorun çözüldü

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
bende de benzer sorun var. 1 saattir uğraşıyorum, çözemedim. id.mi.com'dan şifremi sıfırladım ama yeni şifreyle kilidi açamoyorum. eskisiyle de olmuyordu. bu sorun olmadan önce wifi'ya bağlıydım. bu sorun çıkınca baktım wifi aktif hala. wifi kısmına şifre girmeme de izin vermiyor. cihazım mi max 2 ama konu başlığını görünce aniden yazmak istedim. ne yapmalıyım?

i.mi.com adresinden cihazımı bul kısmında cihaz konum geçmişini silip sadece en son güncel konumu sistemde tanımlayıp bıraktım. sonra bi kaç dakika sonra telefonu elime aldığımda bu cihaz kilitlendi yazısıyla karşılaştım.

Ekli dosyalar

• 2b99438e-c8d8-45f1-81a0-58722b914d33.jpg
    2b99438e-c8d8-45f1-81a0-58722b914d33.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 43c4d35c-e962-4cc9-aeee-25478b6c957c.jpg
    43c4d35c-e962-4cc9-aeee-25478b6c957c.jpg
    231,8 KB · Görüntüleme: 79
  • a8e3c8a6-7e9b-4804-90ab-c7231ff27e95.jpg
    a8e3c8a6-7e9b-4804-90ab-c7231ff27e95.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 74
  • e31a49fa-ed4c-41cf-b0ba-9aedf5eb47f3.jpg
    e31a49fa-ed4c-41cf-b0ba-9aedf5eb47f3.jpg
    213,9 KB · Görüntüleme: 84
Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
bende de benzer sorun var. 1 saattir uğraşıyorum, çözemedim. id.mi.com'dan şifremi sıfırladım ama yeni şifreyle kilidi açamoyorum. eskisiyle de olmuyordu. bu sorun olmadan önce wifi'ya bağlıydım. bu sorun çıkınca baktım wifi aktif hala. wifi kısmına şifre girmeme de izin vermiyor. cihazım mi max 2 ama konu başlığını görünce aniden yazmak istedim. ne yapmalıyım?

i.mi.com adresinden cihazımı bul kısmında cihaz konum geçmişini silip sadece en son güncel konumu sistemde tanımlayıp bıraktım. sonra bi kaç dakika sonra telefonu elime aldığımda bu cihaz kilitlendi yazısıyla karşılaştım.
Cihaza daha önce imei atılmışmıydı? Gördüğüm kadarı ile şebekeniz yok. İmei uçmuş olabilir.

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
cepporttan aldım cihazı geçen yıl mart ayında. bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

global rom da kullanıyorum. bl kilidi kapalı sanırım. açılışta mi logosununun altında unlock yazmıyor. sadece mi.com yazıyor

Oyla:

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kardeşim şifre yazma kısmına wifi şifreni yaz sonra onu kopyala wifiye gir oraya yapıştır tekrardan aynı yere gel sıfırladıgın şifreyi gir olacaktır

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
be
Kardeşim şifre yazma kısmına wifi şifreni yaz sonra onu kopyala wifiye gir oraya yapıştır tekrardan aynı yere gel sıfırladıgın şifreyi gir olacaktır

Bu şekilde çözdüm sorunu teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt