Yardım Theme App

Alittleboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
5
Selamlar. Telefona root atınca birkaç gereksiz sistem uygulamasını silmiştim. Buna Tema uygulaması da dahil. Tema yüklemediğim ve yüklemeyeceğim için kaldırdım. Çünkü yeni temalar telefonumda kasma yapıyor. Her neyse bu programı geri nasıl indirebilirim? Lucky Patcher ile silmiştim. Ayrıca telefonumun kilit wallpaperi değişmiyor. Bunun sebebi bu uygulamayı kaldırmamdan dolayı mıdır? Nedeni başka bir şey ise belirtir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum ustalarım. İyi forumlar...
Cihaz: Xiaomi mi5s 3/64
Rom: MIUI Global 9.6.1.0 Kararlı

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.234
Lucky Patcher genelde yedek tutar işlem yaparken bir bakın derim. Onun dışında elinizde zip bir rom varsa içinden alabilirsiniz

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Apk olarak indirin sonra system/app klasörüne atın apkyı yeniden başlatın cihazı tekrardan sistem uygulaması olsun yada direk apk olarak kurabilirsiniz.

Oyla:

Alittleboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lucky Patcher genelde yedek tutar işlem yaparken bir bakın derim. Onun dışında elinizde zip bir rom varsa içinden alabilirsiniz
Yedekler kısmı diyorsanız orası boş hocam. elimde global rom var zip olarak onun içinde nasıl bulabilirim ve nasıl yüklerim tam olarak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apk olarak indirin sonra system/app klasörüne atın apkyı yeniden başlatın cihazı tekrardan sistem uygulaması olsun yada direk apk olarak kurabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt