Yardım The system has been destroyed

Herlax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi 10 t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
orjinal rom
Telefon Modeli
mi 10 t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhabalar
telefon markası: mi 10 t
telefon sorunları:
benim telefonum kırıldıktan sonra babamın eski telefonuna geçtim babam bana mikrofonundan rüzgar olamamasına rağmen rüzgar sesi geldiğini ,çok ısındığını,ve arada kapandığını söylemişti bende birşey olmaz dedim yoksa kasan redmi telefon bana kalıcaktı aldım

telefon arada kapanıyordu ben recovery menuye yada direk güç tuşuna basarak geçiodum (arada güç tuşu işe yaramayınca recovery mod deniodum)çalışıyordu sonra bugun şarjım bitti tanıdığımdan bir sarj cihazı aldım üstünde mi logosu vardı dedim tamam sıkıntı çıkmaz herhalde baya bir sarj etti yaklaşık %45 sarjlarda bende telefonu elime aldım iki dakika whatsapp giriyim diye sonrasında telefon yine kapandı ardından "The system has been destroyed" verdi bende power bastım kapadım birşey olmaz hep oluyo diye

sonrasında açılmadı soluğu chatgptde aldım

denediğim çözüm:

bana anlattı işlemci yazılımı indirdi qd loader onu indirdim kurdum falan telefonu QDLoader 9008 com5 olarak gördü tamam dedi sonra beni mi flash toola yönlendirdi edl modda yapalım diye gittim fastboot yazılımı indirtti onuda idnridim (V14.0.2.0.TJBTRXM) tamam açtım seçtim flashtoolda sıkıntı yok gibi görünüyor ama refresh basıyorum herhangi bir cihaz gözükmüyor...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-17 215130.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-17 215130.png
    78 KB · Görüntüleme: 8

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
"The system has been destroyed" durup dururken bu arızayı vermesi ufs ya da işlemci arızasını işaret eder. Zaten çok nazik ve problemli bir cihazdır kendisi.
Mi flash ın görmeme sebebi driver sorunudur ama görse bile mi flash ile yazılım atamazsınız. Yetkili hesap ister. yetkili hesap ile yazılım atarken kesin hata verecek ve ücretinizde boşa gidecektir. Sadece yazılımını rom, root, twrp vs. bozduğunuz cihazları yazılım yükleyerek açabilirsiniz. Durup dururken oluşan bu tür arızalar çoğu zaman donanımsal arızadır.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

Herlax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi 10 t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evofone a götürücem sanırım mağzada oraya yönlendirmişleridi
teşekkürler

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Xiaomi cihazlarda bu emmc işlemci bozulmaları ,soğuk lehime düşmesi bir hayli fazla oluyor.Bilinçli yada bilinçsiz yapıyor bilemiyorum ama vukaatlı cok cihazı var o sekil.

PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi cihazlarda bu emmc işlemci bozulmaları ,soğuk lehime düşmesi bir hayli fazla oluyor.Bilinçli yada bilinçsiz yapıyor bilemiyorum ama vukaatlı cok cihazı var o sekil.

PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dersin ama yıllardır xiaomi kullanmaktan vaz geçemezsin nazmi abim :) bu marka hastalık gibi bizde maalesef.

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Dersin ama yıllardır xiaomi kullanmaktan vaz geçemezsin nazmi abim :) bu marka hastalık gibi bizde maalesef.
aynen xiaomi bağımlılık yaptı bende de. hızlı şarj, görüşme kaydı, klon (çift) uygulama özelliği, kurcalamaya çok uygun oluşu (git gide bu özelliği zorlaşıyor) ve miui forum gibi bilinçli kullanıcıların çoğunlukta olduğu bir topluluğa sahip olması.
realme'ler de hoşuma gidiyor ama alsam lamba gibi ortada kalırım diye korkuyorum. doğru dürüst kullanıcısı yok, bilgi paylaşımı yeterli değil, marka güvenilirliği düşük. hele oppo ve diğer android markalarını hiç saymıyorum bile.
samsungu hiç sevmiyorum. o nedenle ille de xiaomi.

Oyla:
Üst Alt