- Adım
- Mila
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 1
arkadaşlar the system has been destroyed diyor twrp yüklerim ama telefon açılmıyor ve bootloader da açamıyorum ne yapmalıyım?
Mi flash tool ile sıfırdan yazılım yüklemeniz lazım anca böyle düzelir problemarkadaşlar the system has been destroyed diyor twrp yüklerim ama telefon açılmıyor ve bootloader da açamıyorum ne yapmalıyım?
Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu rehber ile yükleme yapabilirsiniz herşey net bir şekilde anlatılmıştır bu rehberdenasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
yurtdışı cihaz , imei gider mi? bu arada teşekkürler.Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu rehber ile yükleme yapabilirsiniz herşey net bir şekilde anlatılmıştır bu rehberde
Hiç bişi olmaz twrp ve mi flash tool ile yapılan işlemlerde imeiye zarar gelmez merak etmeyin sadece rehberdeki verilen bilgileri birebir aynen orda yazdıgı gibi uygulayınyurtdışı cihaz , iemi gider mi? bu arada teşekkürler.
tamamdır çok teşekkürler.sorun olursa bildiririm.Hiç bişi olmaz twrp ve mi flash tool ile yapılan işlemlerde imeiye zarar gelmez merak etmeyin sadece rehberdeki verilen bilgileri birebir aynen orda yazdıgı gibi uygulayın
attığınız metinde de boatloader kilidinin açık olması gerektiğini söylemiş , nasıl yapacağım sistem yok telefondaHiç bişi olmaz twrp ve mi flash tool ile yapılan işlemlerde imeiye zarar gelmez merak etmeyin sadece rehberdeki verilen bilgileri birebir aynen orda yazdıgı gibi uygulayın
Bootloader açamıyorum da demişsiniz, bootloader kapalımı cihazın.arkadaşlar the system has been destroyed diyor twrp yüklerim ama telefon açılmıyor ve bootloader da açamıyorum ne yapmalıyım?
bootloader kapalı , redmi note 8Bootloader açamıyorum da demişsiniz, bootloader kapalımı cihazın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazınız nedir bu arada bilgilendirir misiniz?
Bootloader kapalıysa mi flash tool ile yazılım atamazsınız hocam ben onu tam anlamadım için sormayı unuttum cihaza edl modda yetkili hesap ile yazılım atılacak Zenex hocama ulasınbootloader kapalı , redmi note 8