Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 3 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor,tepki vermiyor büyük ihtimal hard brick oldu. İnternetten biraz araştırdım testpoint ile EDL mod a alıp yeni bir rom atılabiliyormuş. Ben cihazı edl moda aldım, miflash uygulaması ile rom atmaya çalıştım fakat hata verdi. Nerede bir yanlışlık yapıyorum acaba ? Sizden ricam nasıl yapıldığını anlatır mısınız yardımcı olursanız çok sevnirim
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 3 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor,tepki vermiyor büyük ihtimal hard brick oldu. İnternetten biraz araştırdım testpoint ile EDL mod a alıp yeni bir rom atılabiliyormuş. Ben cihazı edl moda aldım, miflash uygulaması ile rom atmaya çalıştım fakat hata verdi. Nerede bir yanlışlık yapıyorum acaba ? Sizden ricam nasıl yapıldığını anlatır mısınız yardımcı olursanız çok sevnirim
EDL modda yetki ister bu şekilde atamazsınız. Normalde hallederiz bunu uzak bağlantı ile ama sizin cihaz muhtemelen emmc arızasıdır kendi kendine kapandı ve bu hale geldiyse..
Edl modda yetkili hesap ister tek kullanımlık yetkili hesap ücreti 200 TL idi en son şuan ki fiyatını bilmiyorum ancak yetkili hesap atlama olayı var sizin cihazda çalışıyor mu o konudada bir bilgim yok
Aşağıya iki link koyacağım
Biri talimatları anlatan biride cihazına uyumlu olani indirmeniz için çalışır mı bilmem ama bir çok cihazda aynı işlem ile kurtarılmış
Telefonunuza gelebilecek zararlardan sorumluluk kabul etmiyoruz.Lütfen yöntemi dikkatli uygulayın Bilindiği gibi artık yeni Xiaomi cihazlarında EDL modunu Yetkili bir Mi hesabı olmadan kullanamıyoruz. Fakat bazı geliştiriciler Redmi Note 7 için eski cihazlardan yola çıkarak bu durumu tersine...
forum.miuiturkiye.net
İlk link talimatlar için talimatların arasında 6. Sırada olanı indirmeyin aşağıdaki linkten cihazına uyumlu olani indirip aynı işlemi aşağıdaki linkten indirdiniz dosyayı kullanarak yapın hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artık tamamen şans işi yetkili hesap olmadan düzeltmek cihazı bçalışır mi yine diyorum bilmiyorum ama olabilirde olmayabilirde talimatları yapıp yapmamak size kalmış tarafım veya forum yetkilileri mesuliyet kabul etmez bu konuda bilginiz olsun
EDL modda yetki ister bu şekilde atamazsınız. Normalde hallederiz bunu uzak bağlantı ile ama sizin cihaz muhtemelen emmc arızasıdır kendi kendine kapandı ve bu hale geldiyse..