Yardım Testpoint ile nasıl rom atılır (edl mod) ?

denizkral34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 3
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mİ note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 3 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor,tepki vermiyor büyük ihtimal hard brick oldu. İnternetten biraz araştırdım testpoint ile EDL mod a alıp yeni bir rom atılabiliyormuş. Ben cihazı edl moda aldım, miflash uygulaması ile rom atmaya çalıştım fakat hata verdi. Nerede bir yanlışlık yapıyorum acaba ? Sizden ricam nasıl yapıldığını anlatır mısınız yardımcı olursanız çok sevnirim :)

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba arkadaşlar, Mi Note 3 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor,tepki vermiyor büyük ihtimal hard brick oldu. İnternetten biraz araştırdım testpoint ile EDL mod a alıp yeni bir rom atılabiliyormuş. Ben cihazı edl moda aldım, miflash uygulaması ile rom atmaya çalıştım fakat hata verdi. Nerede bir yanlışlık yapıyorum acaba ? Sizden ricam nasıl yapıldığını anlatır mısınız yardımcı olursanız çok sevnirim :)
Mı note 3 de varmı bilmiyorum ama EDL modda rom atmak için sanki yetkili hesap lazımdı.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
EDL modda yetki ister bu şekilde atamazsınız. Normalde hallederiz bunu uzak bağlantı ile ama sizin cihaz muhtemelen emmc arızasıdır kendi kendine kapandı ve bu hale geldiyse..

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Edl modda yetkili hesap ister tek kullanımlık yetkili hesap ücreti 200 TL idi en son şuan ki fiyatını bilmiyorum ancak yetkili hesap atlama olayı var sizin cihazda çalışıyor mu o konudada bir bilgim yok
Aşağıya iki link koyacağım
Biri talimatları anlatan biride cihazına uyumlu olani indirmeniz için çalışır mı bilmem ama bir çok cihazda aynı işlem ile kurtarılmış

İlk link talimatlar için talimatların arasında 6. Sırada olanı indirmeyin aşağıdaki linkten cihazına uyumlu olani indirip aynı işlemi aşağıdaki linkten indirdiniz dosyayı kullanarak yapın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık tamamen şans işi yetkili hesap olmadan düzeltmek cihazı bçalışır mi yine diyorum bilmiyorum ama olabilirde olmayabilirde talimatları yapıp yapmamak size kalmış tarafım veya forum yetkilileri mesuliyet kabul etmez bu konuda bilginiz olsun

Oyla:

denizkral34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu şekilde hata alıyorum

Oyla:

denizkral34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EDL modda yetki ister bu şekilde atamazsınız. Normalde hallederiz bunu uzak bağlantı ile ama sizin cihaz muhtemelen emmc arızasıdır kendi kendine kapandı ve bu hale geldiyse..
Evet hocam telefon cebimdeydi bir baktim kendi kendine kapandi ve tepki vermemeye başladı. Peki emmc arizasi yapilamaz mi ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Evet hocam telefon cebimdeydi bir baktim kendi kendine kapandi ve tepki vermemeye başladı. Peki emmc arizasi yapilamaz mi ?
Buna işin ustaları cevap verebilir hocam ücretli destek talebinde bulunun derim orada ne olur ne olmaz tam olarak cevap alabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt