Yardım Test Point Aşınması

mete670

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MERT
Cihazım
mi8
Konular
1
Merhaba ikinci el almış olduğum xiaomi mi8 telefonu son sürüme güncelleyim derken güncelleme sonrası mi hesabı istedi eski sahibine ulaştım oda öyle aldığını bypass yaptığını söyledi neyse araştırdım internetten vs test point noktasından edl mode a alınıp kurtarılıyormuş belli başlı ücretli programlarla.
Ama benim test poin noktam altın sarısı rengi üstü çizilmekten gümüş renge dönmüş saatlerce uğraşmama ragmen bi türlü edl moda alamadım aşınmış kısma ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba ikinci el almış olduğum xiaomi mi8 telefonu son sürüme güncelleyim derken güncelleme sonrası mi hesabı istedi eski sahibine ulaştım oda öyle aldığını bypass yaptığını söyledi neyse araştırdım internetten vs test point noktasından edl mode a alınıp kurtarılıyormuş belli başlı ücretli programlarla.
Ama benim test poin noktam altın sarısı rengi üstü çizilmekten gümüş renge dönmüş saatlerce uğraşmama ragmen bi türlü edl moda alamadım aşınmış kısma ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?
fastboot moduyla da edl moduna alabilirsiniz bootloader kilidi açıksa fastboot ta "fastboot oem edl " komutu girerseniz adb klasörü içinde terminal penceresine edl moda girecektir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açık ise üstte verilen komutla edl ye alınabilir. Açık değilse yetkili hesap ile edl ye alınabilir..

mete670

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MERT
Cihazım
mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi kapalı maalesef yine de teşekkür ederim yetkili hesap derken neyi kastettiniz biraz açar mısınız.
Bootloader kilidi açık ise üstte verilen komutla edl ye alınabilir. Açık değilse yetkili hesap ile edl ye alınabilir..

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bootloader kilidi kapalı maalesef yine de teşekkür ederim yetkili hesap derken neyi kastettiniz biraz açar mısınız.
yetkili hesapla fastboot modunda yükleme yapılabiliyor hocam bootloader açılabilir vs

mete670

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MERT
Cihazım
mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazın içindeki mi hesabını bilmiyorum sahibine ulaşabilsem bi şekilde ama numarasının hepsini göremiyorum merak ettiğim test point noktalarını onarabilir miyim çok hafif altın sarısı iletken kısım kalmış üstünde lehimle vs düzelir mi acaba
yetkili hesapla fastboot modunda yükleme yapılabiliyor hocam bootloader açılabilir vs

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Size edl mod lazımsa edl ye almaya çalışıyorsanız eğer fastboot moda geçmesi yeterli biz onu edl ye alırız.https://forum.miuiturkiye.net/forum/ucretli-onarimlar.438/ bu linkten destek alabilirsiniz.

Üst Alt