Diğer Teslim Edilmeyen ürün?

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
Merhaba Teslim edilmeyen veya Kaybolan Kargonun Ücretini kim ödemeli veya Ücret iadesi nasil alirim,Tuketici heyetine basvurmalimiyim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba Teslim edilmeyen veya Kaybolan Kargonun Ücretini kim ödemeli veya Ücret iadesi nasil alirim,Tuketici heyetine basvurmalimiyim.
Siz teslim imzasını atmadıkca kargo şirketi sorumluluğu üstlenir önce kendileri ile iletişime geçiniz olumsuz tepki almanız durumunda satıcı ile en son tüketici heyetine başvurunuz birde alış veriş sitesi n11 Hepsiburada gibi siteler ise ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bildiğim kadarıyla teslim edilmediyse kargo şirketinin sorumluluğunda. Ancak göndericinin, kargo firmasıyla özel bir anlaşması varsa kargolanan ürünler kargo şirketi tarafından sigortalanmıyorsa o halde sorumlu gönderici olacaktır. Fakat detaylıca bilmiyorum şartları.

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürat kargo mu yoksa?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ups
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler Teslim alamadim iadede gitmedi 5 gundur guncellenmedi yarin arayacagim kargoyu , 14 gun oldh siparis vereli 7 eylulde Bulundugum ile gelmiş ups kargo
Siz teslim imzasını atmadıkca kargo şirketi sorumluluğu üstlenir önce kendileri ile iletişime geçiniz olumsuz tepki almanız durumunda satıcı ile en son tüketici heyetine başvurunuz birde alış veriş sitesi n11 Hepsiburada gibi siteler ise ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz

mcmxx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
Mi A3
Konular
2
Ups
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler Teslim alamadim iadede gitmedi 5 gundur guncellenmedi yarin arayacagim kargoyu , 14 gun oldh siparis vereli 7 eylulde Bulundugum ile gelmiş ups kargo
Satıcı ile iletişime geçin, bayağı sıkıntılı oluyor kayıp süreçleri, eğer ufak bir şeyse satıcı hallediyor ama meblağlı bir şeyse uzuyor işler maalesef.

Üst Alt