Terörü Lanetliyoruz!!!!!

SAMET555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FRANK555
Cihazım
mi note2
Konular
8
Arkadaslar malesef kayseride patlama olmus asker tasiyan otobusu bombali aracla patlatmislar simdilik 13 sehidimiz ve 55 yaralimiz var basimiz sagolsun bir fatiha okuyalim arkadaslar allah ailelelerine sabir versin

Asment

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
3
Çarşı'ya çıkan askere bile kahpece saldırıyor şerefsiz köpekler, Allah bu dünyada öbür dünyada'da rahatlık vermesin o köpeklere

SAMET555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FRANK555
Cihazım
mi note2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aminnnnnnnn

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknisyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note3 pro
Konular
1
Arkadaslar malesef kayseride patlama olmus asker tasiyan otobusu bombali aracla patlatmislar simdilik 13 sehidimiz ve 55 yaralimiz var basimiz sagolsun bir fatiha okuyalim arkadaslar allah ailelelerine sabir versin
RABBİM rahmet etsin ailelerinin ve miletimizin basi saolsun

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Söylenecek Tek Bir Söz Kalmadı..
En Kötüsüdür Bu Zaten, Alışmışlık Belirtileri İşte..
Başımız Sağolsun.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Metin söylenecek çok söz var aslında, ama anlaması gerekenler anlayacak gibi görünmüyor.

Bela okumanın da taziye mesajı iletmenin de bir faydası yok. Ne saldırı yapanlar bela okundu diye saldırmaktan vaz geçiyor, ne de taziye mesajları yakınlarını kaybedenlerin acılarını dindiriyor.

Yegane anlamlı hareket bu olayların engellenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasıdır. O tedbirleri alacak olan sokaktaki vatandaş değil. Şu anda bu tedbirlerin alınmadığı ortada. Alınana kadar daha kaç can vereceğiz?

Bu ülke başı boş mu? Yok mu bir sorumlusu?

SAMET555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FRANK555
Cihazım
mi note2
Konular
8
Bi yandanda haklisiniz bunlar neden almanyada her hafta bomba patlamiyor amerikada ama zamanla hersey duzelecek ama o zamana kadar cok sehit verecegiz gibime geliyor daha sonrada turk islam birlogi kurulacak

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
SAMET555 tam tersine zamanla her şey daha kötüye gidecek. Zaten her şeyin günden güne daha kötü olduğu tecrübeyle sabit. 2002'de PKK terörü bitme aşamasına gelmişti. Bu geçen süre zarfında yeniden canlandılar. Üstelik dağlarda olan mücadele artık şehirlere indi. Askerin eli kolu bağlandı. Operasyon yapmaları engellendi. MİT, şehirleri bombalarla doldurduklarını görüp sustu. Siyasi hareketleri de artık barajın üzerine çıktı.

Bir de bunun üstüne IŞİD tehlikesi var artık. İki komşu ülkenin birden yarısını işgal etmiş durumda. Orada sünni bir uydu devlet kurma hayalleri ile Suriye istikrarsızlaştırılmasaydı ne IŞİD olurdu, ne de oradaki PKK uzantısı böyle güç kazanırdı.

Bizimle birliği Libya, Mısır, Irak, Suriye gibi ülkelere sor. Kıbrıs'ta bize destek veren Libya'yı sattık. Mısır'la papazız. Suriye'de iç savaşı destekliyoruz. Milyonlarcası evini yüzbinlercesi hayatını kaybetti. Irak ile papazız. Oradaki askeri varlığımızı tehdit ediyorlar.

Yaş genç herhalde İran'da ve Suriye'de PKK kampları olduğunu bu müslümanların aktif olarak bunlara destek verdiği yılları görmediniz herhalde.

Rusya ile papaz olduğumuzda da Türki devletler dahil bir tanesi bile bizden yana olmadı.

Rusya daha birkaç nesil önce İstanbul'un Yeşilköy sınırlarına kadar topraklarımızı işgal etmiş bir ülkedir. Topraklarımızda yüzyıllardır gözü olan, bu süre boyunca sayısız savaşa girdiğimiz bir ülkedir. Amerika'dan daha tehlikelidir.

Türk ve İslam devletlerinden hiçbirisi Kıbrıs'ı tanımaz. Libya hariç hiçbirisi Kıbrıs harekatında destek vermemiş. Bu desteğin karşılığını da Libya'ya Arap baharında ihanet ederek ödedik.

Kıbrıs'ı Annan Planı ile teslim ettik, Rumlar istemedi. Şimdi yine vermek için uğraşıyoruz. Ege'de bazı adalarımızı sessiz sedasoz Yunanistan'a bırakmışız.

Almanya'da Amerika'da da terör saldırısı olur, ama orada halk hesap sorar. Sözde değil, özde demokrasi vardır. İfade özgürlüğü vardır. Medya özgürdür. Haber alma özgürlüğü vardır. En önemlisi hukuk devleti vardır. Herkes hesap verir.

Daha da önemlisi hiçbirisi topraklarında yasadışı silahlı terör örgütlerinin hareketlerine karşı asayiş ve istihbarat örgütlerinin elini kolunu bağlamaz. Bunu yaptığı ortaya çıkan biri iktidarda kalamaz.

SAMET555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
FRANK555
Cihazım
mi note2
Konular
8
Haklisiniz valla kisacasi devlette is yok necmettin erbakaninda dedigi gibi BİR GÜN SURİYEDE SAVAS CİKARSA BİLİNKİ HEDEF TÜRKİYEDİR.neden cunku turkiye her yonuyle zengin bir ulke bor madeninin yuzde 73 nu biz barindiriyoruz yani amerika ve rusyaya ulkeleri degiselim desek herkes kabul eder yuzolcumu onemli degil turkiyeyi 2023e kadar batirmak istiyorlar her yonden

aliyoruk38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Bir Kayserili olarak bu acıyı derinden yaşıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt