Soru Tercih edilen ağ türü

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Merhabalar bir sorunun var bu güne kadar bir sürü rom denedim sık sık rom değiştiriyorum bizim gibi meraklıların takıntısı dır bu. Bulunduğum konumda LTE az çekiyor LTE çekmediğinde şebeke EDGE e düşüyor bu nedenle internete sorun yaşıyorum. Ayarlara girip tercih edilen şebeke türünü LTE ye aldığımda sorunsuz internet kullanıyorum. Fakat o zaman da arayanlar telefonun meşgul çalıyor diyorlar. Aşağıda iki foto ekliyorum şu an pixell expience caf kullanıyorum ayarların görünümü bazı romlarda tercih edilen şebeke türünde LTE öncelikli bir ayar var hangi romda bulamadım ama fotoğrafını görmüştüm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yada kullandığınız rom da bu kısma bakarmısiniz istedim seçenek varmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Merhaba,
Daha önce ben de pixel exp. Kullandım. Dediğiniz gibi LTE de meşgul veya ulasilamama durumu mevcut idi. Bu durumu sadece 3G yaparak çözmüştüm. Ayrıca bildiğim kadarı ile öncelik sıralamasında zaten / işaretleri ile ayrılmış olanlar sol baştan itibaren öncelik sıralaması yapıyor diye biliyorum. Mi romlarda da aşağıdaki fotografta gibi adı ile yazıyor. Öncelikli LTE vs gibi.
Kolay gelsin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
LTE/TD-SCDMA/UMTS olacak dostum , global kullanıyorum , Telefon hakkında/ Dahili depolama alanı (3 kez hızlı tık) buradan açılan sekmede seçiyoruz , Türkiye de bu kullanılıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Oyla:

Corleone30

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdil
Cihazım
Mi9tpro
Konular
0
Kusura bakma dostum pek bilgim yok bu konuda... Telefonu 3g de kullanıyorum... 4g de sebekem çok kötü... Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun?
LTE/TD-SCDMA/UMTS olacak dostum , global kullanıyorum , Telefon hakkında/ Dahili depolama alanı (3 kez hızlı tık) buradan açılan sekmede seçiyoruz , Türkiye de bu kullanılıyor.
Susura

Oyla:

emrlv9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi8se
Konular
0
Oyla:

Asicash123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1.adkm
Cihazım
Mi5a
Konular
0
H
LTE/TD-SCDMA/UMTS olacak dostum , global kullanıyorum , Telefon hakkında/ Dahili depolama alanı (3 kez hızlı tık) buradan açılan sekmede seçiyoruz , Türkiye de bu kullanılıyor.peki hocam 3g demi kullanilacak yoksa 4 g demi

Oyla:

Burin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burçin
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
11t pro kullanıyorum UMTS yazan yok bende onun yerine GSMye basıyorum ama sorun şu ki hangisine basarsam basayım kaydetmiyor ayarlardan çıktığımda eski haline dönmüş oluyor ne yapmalıyım yardımcı olabilir misinizq

Oyla:
Üst Alt