Hocam CCleanner dan memnunmusunuz. Ben promosyon kodu ile SD maid pro almıştım. Uygulama yönetimi olarak çok iyi olsa da temizleme çok iyi değil. CCleanner almaya değer mi?
Hocam ben bir ara kullanıyordum fakat pek tercih etmiyorum artık, bir kaza sonucundan sonra, miui nin stock uygulamayı bile sildim. 10GB boyutunda GPS dosyasını artık dosyalar arasında yanlışlıkla silmiştim bir sefer ve baya zoruma gitmişti.
Aslında hemen hemen hepsi aynı işi yapıyor, araları da fark yok denecek kadar az, fakat yeterli değil. Bilinen uygulamalarda temizlik işe yarıyor ama diğer uygulamalarda hiç bir işe yaramıyor, artık dosyaları falan çoğu zaman elle bulup temizlemek gerekiyor. Onun haricinde haftada bir dalvik/cache temizliği aynı işi görecektir zaten.
Yok onu merak etmiyorum cevaplarınız icin teşekkür ederim ancak telefonu hızlandırır falan yazıyor. Ben ne zaman temizlik yapsam animasyonlar yavaşlıyor. Gereği yokmuş gibi geldi
Hocam hızlandırma konusu göreceli ve gerçek bir hızlandırma değil, RAM boşaltımı sadece.
Temizlik işi ise bazen yavaşlamaya sebep olabiliyor, çünkü sistem bazı şeyleri daha hızlı yapabilmek yada gösterebilmek için cache dediğimiz önbellek dosyaları oluşturuyor ve temizlikte bu dosyalar silindiği için cihaz temizlikten sonra bunları tekrar oluşturmaya çalışıyor.