Soru Temizleyici nedir ne işe yarar?

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu beta 20.1.16
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar bu program ne işe yarıyor? Bilen birisi aydinlatanilir mi?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu uygulama cleaner uygulamasının lite sürümü gibi bir şey.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu uygulama cleaner uygulamasının lite sürümü gibi bir şey.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam CCleanner dan memnunmusunuz. Ben promosyon kodu ile SD maid pro almıştım. Uygulama yönetimi olarak çok iyi olsa da temizleme çok iyi değil. CCleanner almaya değer mi?

Oyla:

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok onu merak etmiyorum cevaplarınız icin teşekkür ederim ancak telefonu hızlandırır falan yazıyor. Ben ne zaman temizlik yapsam animasyonlar yavaşlıyor. Gereği yokmuş gibi geldi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam CCleanner dan memnunmusunuz. Ben promosyon kodu ile SD maid pro almıştım. Uygulama yönetimi olarak çok iyi olsa da temizleme çok iyi değil. CCleanner almaya değer mi?

Hocam ben bir ara kullanıyordum fakat pek tercih etmiyorum artık, bir kaza sonucundan sonra, miui nin stock uygulamayı bile sildim. 10GB boyutunda GPS dosyasını artık dosyalar arasında yanlışlıkla silmiştim bir sefer ve baya zoruma gitmişti.
Aslında hemen hemen hepsi aynı işi yapıyor, araları da fark yok denecek kadar az, fakat yeterli değil. Bilinen uygulamalarda temizlik işe yarıyor ama diğer uygulamalarda hiç bir işe yaramıyor, artık dosyaları falan çoğu zaman elle bulup temizlemek gerekiyor. Onun haricinde haftada bir dalvik/cache temizliği aynı işi görecektir zaten.

Yok onu merak etmiyorum cevaplarınız icin teşekkür ederim ancak telefonu hızlandırır falan yazıyor. Ben ne zaman temizlik yapsam animasyonlar yavaşlıyor. Gereği yokmuş gibi geldi

Hocam hızlandırma konusu göreceli ve gerçek bir hızlandırma değil, RAM boşaltımı sadece.

Temizlik işi ise bazen yavaşlamaya sebep olabiliyor, çünkü sistem bazı şeyleri daha hızlı yapabilmek yada gösterebilmek için cache dediğimiz önbellek dosyaları oluşturuyor ve temizlikte bu dosyalar silindiği için cihaz temizlikten sonra bunları tekrar oluşturmaya çalışıyor.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam ben bir ara kullanıyordum fakat pek tercih etmiyorum artık, bir kaza sonucundan sonra, miui nin stock uygulamayı bile sildim. 10GB boyutunda GPS dosyasını artık dosyalar arasında yanlışlıkla silmiştim bir sefer ve baya zoruma gitmişti.
Aslında hemen hemen hepsi aynı işi yapıyor, araları da fark yok denecek kadar az, fakat yeterli değil. Bilinen uygulamalarda temizlik işe yarıyor ama diğer uygulamalarda hiç bir işe yaramıyor, artık dosyaları falan çoğu zaman elle bulup temizlemek gerekiyor. Onun haricinde haftada bir dalvik/cache temizliği aynı işi görecektir zaten.
O haritalardan bende çok çektim Hocam :) Sygic kullanıyorum, yeni sürümlerle, her format sonrası yedeklediğim haritaları tekrar atsam da yeniden harita indirmeye zorluyor.:@ dalvik/cache alışkanlığım var, dediğiniz gibi en iyi çözüm. Bilgilendirme için teşekkür ederim, üstüne para harcamaya da gerek yok o zaman :)

Oyla:
Üst Alt