Yardım Temiz kurulum yardım

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Beyler cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum, ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Ve ayrıca eksiksiz yedek alıp kurulumdan sonra geri yüklemek istiyorum. Yardım edebilcek birisi var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Micloud kullanarak bulut yedek alabilirsiniz ama ne kadar eksiksiz olur bilemiyorum. MiFlash kullanarak temiz kurulum yapabilirsiniz, detayli anlatimlar forumda fazlasıyla mevcut.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim, acaba rica etsem detaylı anlatımlardan birinin linkini verebilir misiniz?

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
hocam ama bende bootloader kilidi açık, bu bende olmuyor galiba

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Beyler cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum, ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Ve ayrıca eksiksiz yedek alıp kurulumdan sonra geri yüklemek istiyorum. Yardım edebilcek birisi var mı?
Stock Rom mu kuracaksınız Custom Rom mu? Cihazınızın modeli ne?
Stock Rom için Fastboot linkini indirip mi flash tool ile kurulum yapacaksınız. Forumun arama kısmında Mi flash tool yazıp arama yapabilirsiniz
Eğer Custom Rom kuracaksanız Twrp den yedek alıp yedeğinizi pc ye aktarın. Kişisel dosyalarınız dahil(Whatsapp, Müzik, DCIM vs. Özellikle Rehberinizi dışa aktarıp Pc ye kopyalayın mutlaka. Yedeğinizi Ayarlar-Ek ayarlar-Yedekle ve sıfırladan da alabilirsiniz. Dahili Hafıza da MIUI klasörünün içine atar yedeği. Sonra TWRP den temizle kısmından tüm seçenekleri işaretleyip telefonu sıfırlayın. Sonra hangi Romu kuracaksanız zip dosyasını telefona atıp kurun ve telefon açıldıktan sonra PC ye aldığınız yedekleri telefona aktarıp ya twrpden datayı çekin ya da ayarlar yedekle ve geri yükleden geri yükleme yapın

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam maalesef detayli ve riskli bir işlem olduğu için tek tek şahsa özel anlatamiyoruz. Rehberler mevcut, biraz araştırma yaparak bilgi edinebilirsiniz.

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Stock Rom mu kuracaksınız Custom Rom mu? Cihazınızın modeli ne?
Stock Rom için Fastboot linkini indirip mi flash tool ile kurulum yapacaksınız. Forumun arama kısmında Mi flash tool yazıp arama yapabilirsiniz
Eğer Custom Rom kuracaksanız Twrp den yedek alıp yedeğinizi pc ye aktarın. Kişisel dosyalarınız dahil(Whatsapp, Müzik, DCIM vs. Özellikle Rehberinizi dışa aktarıp Pc ye kopyalayın mutlaka. Yedeğinizi Ayarlar-Ek ayarlar-Yedekle ve sıfırladan da alabilirsiniz. Dahili Hafıza da MIUI klasörünün içine atar yedeği. Sonra TWRP den temizle kısmından tüm seçenekleri işaretleyip telefonu sıfırlayın. Sonra hangi Romu kuracaksanız zip dosyasını telefona atıp kurun ve telefon açıldıktan sonra PC ye aldığınız yedekleri telefona aktarıp ya twrpden datayı çekin ya da ayarlar yedekle ve geri yükleden geri yükleme yapın
Cihazım redmi 5 plus, Global rom yüklemek istiyorum, Miu 10a geçince bazı ayarları bozuldu telefonun, temiz kurulum yaparsanız gecer dediler ondan yüklemek istiyorum

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Cihazım redmi 5 plus, Global rom yüklemek istiyorum, Miu 10a geçince bazı ayarları bozuldu telefonun, temiz kurulum yaparsanız gecer dediler ondan yüklemek istiyorum
O zaman yedeklerinizi pcye aktarıp Mi Flash tool ile kuracaksınız ya da resmi sitesinden güncel versiyonunu .zip şeklinde indirip Twrp ile kuracaksınız

Oyla:

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam maalesef detayli ve riskli bir işlem olduğu için tek tek şahsa özel anlatamiyoruz. Rehberler mevcut, biraz araştırma yaparak bilgi edinebilirsiniz.

Hocam Yedek Nasıl Alabilirim Rehberi Resimler Uygualamalar vs.

Oyla:
Üst Alt