Çözüldü Temaya eklenen duvar kağıt fotoğrafları

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Merhaba, çektiğim fotoğrafı ana ekran duvar kağıdı yapmak istiyorum, duba kağıdı olarak eklemek istediğimde fotoğrafın parlaklığı gidiyor. Orijinal hali ile hiç alakası yok. Daha önce eklediğim duvar kağıtları da böyle sorun yoktu, şimdi o eski duvar kağıtlarıda koyu şekilde çıkıyor, anlamıyorum neden böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, çektiğim fotoğrafı ana ekran duvar kağıdı yapmak istiyorum, duba kağıdı olarak eklemek istediğimde fotoğrafın parlaklığı gidiyor. Orijinal hali ile hiç alakası yok. Daha önce eklediğim duvar kağıtları da böyle sorun yoktu, şimdi o eski duvar kağıtlarıda koyu şekilde çıkıyor, anlamıyorum neden böyle.

Sorunu çözdüm, rwledonkaranlık modda kulanıyordum

Başlığı açtıktan sonra kendim çözdüm kusura bakmayın. Telefonu karanlık mod da kullanıyordum ondanmış ‍♂️

FurkanSaruman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Eğer miui 12 sürümündeyseniz ve koyu modu kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklıdır . Çözüm için ayarlardan ekran ayarlarına gidiniz ve ordan koyu mod menüsünü açın orada ''Duvar kağıdını koyu moda ayarla'' adında bir seçenek var o seçeneği kapatarak sorunu çözebilirsiniz .

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer miui 12 sürümündeyseniz ve koyu modu kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklıdır . Çözüm için ayarlardan ekran ayarlarına gidiniz ve ordan koyu mod menüsünü açın orada ''Duvar kağıdını koyu moda ayarla'' adında bir seçenek var o seçeneği kapatarak sorunu çözebilirsiniz .

Teşekkür ederim,

Üst Alt