Yardım Temanın eski haline geri dönmesi

nino321

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
e975
Konular
15
Arkadaşlar telefon u haftalık güncelleme yaptıktan sonra temaları ayarladım ama ayarladıktan 5-10 dk sonra varsayılan temaya geri dönüyor yardımcı olursanız sevinirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

firewallgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi4 Lte
Konular
0
Bu sorun bi çok kişide var bende dahil ama çözümü bilen yok. Çözülmesi için adminlerin de aynı hataya kurban gitmesini beklemek gerekiyor :D dualarımız o yönde ;)

Oyla:

nino321

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
e975
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Bu sorunu biz Discovery'de yaşıyoruz. WSM tools, Tema para ve Tema fix yüklü varsayıyorum, eğer yüklü değillerse yükleyin, sitede var hepsi. Wsm tools framework yüklemesini yapın. Ardından da google play üzerinden iFont programını yükleyin. Bir kere açın. Sonra Araçlar\İzinler içinde Oto başlatma kısmında bu programların otomatik başlaması için izin verin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatın. Diğerlerinin etkisi var mı bilmem fakat WSM+iFont sorunun asıl çözümü gibi.

Son düzenleme:
Oyla:

nino321

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
e975
Konular
15
Bu sorunu biz Discovery'de yaşıyoruz. WSM tools, Tema para ve Tema fix yüklü varsayıyorum, eğer yüklü değillerse yükleyin, sitede var hepsi. Wsm tools framework yüklemesini yapın. Ardından da google play üzerinden iFont programını yükleyin. Bir kere açın. Sonra Araçlar\İzinler içinde Oto başlatma kısmında bu programların otomatik başlaması için izin verin. Bundan sonra cihazı yeniden başlatın. Diğerlerinin etkisi var mı bilmem fakat WSM+iFont sorunun asıl çözümü gibi.
Sorun font değil hocam tema sürekli varsayılan a dönüyor.

Oyla:

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Sorun font değil hocam tema sürekli varsayılan a dönüyor.

Zaten o sorundan bahsediyoruz. Program isimleri alakasız olabilir fakat temanın varsayılana dönmemesini sağlayan WSM+iFont. Bende 6 küsür developer sürümü vardı, kurup tema ayarlamasını yapmama rağmen daha kapatıp açmam ile varsayılan temaya dönüyordu. Bu şekilde kaç gün sorunsuz kullandım.

Oyla:

nino321

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
e975
Konular
15
Zaten o sorundan bahsediyoruz. Program isimleri alakasız olabilir fakat temanın varsayılana dönmemesini sağlayan WSM+iFont. Bende 6 küsür developer sürümü vardı, kurup tema ayarlamasını yapmama rağmen daha kapatıp açmam ile varsayılan temaya dönüyordu. Bu şekilde kaç gün sorunsuz kullandım.
Tamam hocam sağolun deniyorum.

Oyla:

firewallgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi4 Lte
Konular
0
Teşekkürler, çözüm işe yarıyor. Bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara duyurulur ;) :)

Oyla:
Üst Alt