kskli_eno Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Enes Cihazım Redmi note 6 pr Yaş 41 Konum Aksaray Katılım 31 Ekim 2018 Konular 49 Mesajlar 301 Tepkime puanı 96 Puanları 43 29 Ocak 2019 #1 Temalara giriş yaptığımda ağa bağlanmıyor hatası veriyor bölge: Türkiye
ilhamikadioglu Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İlhami Cihazım Xiaomi Mİ9T Pro Meslek Tekniker Yaş 32 Konum Ordu/Ünye Katılım 29 Mart 2016 Konular 6 Mesajlar 202 Tepkime puanı 230 Puanları 58 29 Ocak 2019 #2 Bölgeyi değiştirin öyle deneyin birde isterseniz Gürcistan benimki bağlanıyor Oyla: Oyla 0 Downvote
kskli_eno Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Enes Cihazım Redmi note 6 pr Yaş 41 Konum Aksaray Katılım 31 Ekim 2018 Konular 49 Mesajlar 301 Tepkime puanı 96 Puanları 43 29 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ilhamikadioglu' Alıntı: Bölgeyi değiştirin öyle deneyin birde isterseniz Gürcistan benimki bağlanıyor Genişletmek için tıkla ... Bölgeyi Hindistan yaptım yine aynı şekilde hata verdi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 29 Ocak 2019 ilhamikadioglu' Alıntı: Bölgeyi değiştirin öyle deneyin birde isterseniz Gürcistan benimki bağlanıyor Genişletmek için tıkla ... Gürcistan yaptım yine aynı Oyla: Oyla 0 Downvote
ilhamikadioglu' Alıntı: Bölgeyi değiştirin öyle deneyin birde isterseniz Gürcistan benimki bağlanıyor Genişletmek için tıkla ... Bölgeyi Hindistan yaptım yine aynı şekilde hata verdi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 29 Ocak 2019 ilhamikadioglu' Alıntı: Bölgeyi değiştirin öyle deneyin birde isterseniz Gürcistan benimki bağlanıyor Genişletmek için tıkla ... Gürcistan yaptım yine aynı