Yardım Temalar uçmuş

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sistemi belirteyim, Xiaomi.eu dan indirdiğim multilangue rom. Haftalık ota dan gelen güncellemeleri kurarım. Miui 7 yapı 6.1.28 Android 5.1.1 cihaz mi4c

Sorun şu ki indirdiğim temalar gözükmüyor. Ne zamandan beri sorun devam ediyor fikrim yok çünkü uzun süredir memnundum tema dan. Xiaomi theme enginer hesabı da açmıştım onun için her Temayi sorunsuz indirip yüklüyorum. Ama bugün baktım hiçbiri yok. Dosya yonetisininden Miui/Theme klasörüne baktım 500mb civarı dosya boyutu var. Ama içine girince mtz uzantılı tema dosyaları yok farklı uzantıda parçalanmış farklı yerlerde dosyalar var. Biraz uzun oldu ama tam anlaşılması için boyle yazdım. Onları nasıl geri getirebilirim şimdi :))

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Mtz uzantılı dosyalar apk dosyası gibi bir bütündür. Telefona yüklendiği zaman parçalanıyor ve farklı oluyor. O yüzden mtz uzantılı görmemen normaldir. Tuhaf tarafı temaları görmemen. Demekki dosya kaybı yaşamışsın yada sıfırlama gibi birşey olmuş olacakki temalar uygulamasında temaları görmüyorsun. Çözüm önerim olarak miui klasörünü sil telefonu kapat aç ve kullandığın temayı yeniden yükle

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mtz uzantılı dosyalar apk dosyası gibi bir bütündür. Telefona yüklendiği zaman parçalanıyor ve farklı oluyor. O yüzden mtz uzantılı görmemen normaldir. Tuhaf tarafı temaları görmemen. Demekki dosya kaybı yaşamışsın yada sıfırlama gibi birşey olmuş olacakki temalar uygulamasında temaları görmüyorsun. Çözüm önerim olarak miui klasörünü sil telefonu kapat aç ve kullandığın temayı yeniden yükle
Hocam sıfırlama yapmadım hiç yani, Her seferinde otadan geldi ve normal şekilde kuruldu. Bende anlayamadım. Çözüm öneriniz cepte zaten. Ben Miui kulasorunde parçalanan temaları kurtaramaz miyiz onu düşünüyorum? Bunların gorunmemesine sebep olan şeyi bulamaz miyiz yada? angel~~

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
ayarlar-yüklü uygulamalar-temelar' a gir verileri temizle yap belki düzelebilir.

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hocam sıfırlama yapmadım hiç yani, Her seferinde otadan geldi ve normal şekilde kuruldu. Bende anlayamadım. Çözüm öneriniz cepte zaten. Ben Miui kulasorunde parçalanan temaları kurtaramaz miyiz onu düşünüyorum? Bunların gorunmemesine sebep olan şeyi bulamaz miyiz yada? angel~~
Bir yerde temaları geri yükle gibi birşey olması gerekiyor. Onu denedin mi?

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yerde temaları geri yükle gibi birşey olması gerekiyor. Onu denedin mi?
Hocam bulamadım o yeri. On belleği felan temizledim ama çare olmadı. Gitti galiba temalar :(

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt