neslihan pid=6571 dateline=1406909015' Alıntı:Merhaba ben LG P880 de Miui kullanıyorum ve MObogenie den tema indiriyorum yalniz bu temaları nasıl silceğimi bulamadım..yardiminizi bekliyorum
Toplu silmek istiyorsan Cihaz belleğindeki MIUI klasörünü silmen yeterlidir...neslihan' Alıntı:Merhaba ben LG P880 de Miui kullanıyorum ve MObogenie den tema indiriyorum yalniz bu temaları nasıl silceğimi bulamadım..yardiminizi bekliyorum
haqanguven' Alıntı:Toplu silmek istiyorsan Cihaz belleğindeki MIUI klasörünü silmen yeterlidir...neslihan' Alıntı:Merhaba ben LG P880 de Miui kullanıyorum ve MObogenie den tema indiriyorum yalniz bu temaları nasıl silceğimi bulamadım..yardiminizi bekliyorum
Mtz uzantılı dosyaları kurduğunuzda orda depolanıyor. Onun dışında log kayıtları var ama silsenizde sonradan kendiliğinden oluşuyor. Bir problem yaratmıyor...chatin_62' Alıntı:haqanguven' Alıntı:Toplu silmek istiyorsan Cihaz belleğindeki MIUI klasörünü silmen yeterlidir...neslihan' Alıntı:Merhaba ben LG P880 de Miui kullanıyorum ve MObogenie den tema indiriyorum yalniz bu temaları nasıl silceğimi bulamadım..yardiminizi bekliyorum
Miui klasörü içinde sadece temalar mı var, başka birşey yok mu?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
haqanguven pid=6681 dateline=1406993026' Alıntı:Mtz uzantılı dosyaları kurduğunuzda orda depolanıyor. Onun dışında log kayıtları var ama silsenizde sonradan kendiliğinden oluşuyor. Bir problem yaratmıyor...chatin_62 pid=6628 dateline=1406966210' Alıntı:haqanguven pid=6587 dateline=1406911878' Alıntı:Toplu silmek istiyorsan Cihaz belleğindeki MIUI klasörünü silmen yeterlidir...
Miui klasörü içinde sadece temalar mı var, başka birşey yok mu?
Doğrudur hocam. Ben ufak ayrıntıyı kaçırdım. Arkadaş telefondan indirip kurmuş. ben pc den indirip kurma yönetiminden gittim. Zaten bende cihaz hafızasından yani dahili hafızadan bahsediyorum yazımda...cantara' Alıntı:haqanguven pid=6681 dateline=1406993026' Alıntı:Mtz uzantılı dosyaları kurduğunuzda orda depolanıyor. Onun dışında log kayıtları var ama silsenizde sonradan kendiliğinden oluşuyor. Bir problem yaratmıyor...chatin_62 pid=6628 dateline=1406966210' Alıntı:Miui klasörü içinde sadece temalar mı var, başka birşey yok mu?
Ses kayıtları, backup uygulamasıyla alınan yedekler, duvarkağıtları, zil sesi/bildirim/alarm için kullandığınız müzikler gibi gerekli olabilecek dosyalar da MIUI klasörü içerisinde yer alıyor hocam. Klasörü tamamen silmek yerine SD Card/MIUI/theme/mtz klasörü silinebilir. Fakat bu tüm temaların silineceği anlamına gelmiyor. Burada bulunan temalar telefonunuzdaki temalar uygulamasıyla indirmiş olduğunuz temaları kapsıyor. .mtz olarak yüklenen temalar ise cihazın dahili hafızasındaki MIUI klasörü içerisnde yer alıyor.
cantara' Alıntı:haqanguven pid=6681 dateline=1406993026' Alıntı:Mtz uzantılı dosyaları kurduğunuzda orda depolanıyor. Onun dışında log kayıtları var ama silsenizde sonradan kendiliğinden oluşuyor. Bir problem yaratmıyor...chatin_62 pid=6628 dateline=1406966210' Alıntı:Miui klasörü içinde sadece temalar mı var, başka birşey yok mu?
Ses kayıtları, backup uygulamasıyla alınan yedekler, duvarkağıtları, zil sesi/bildirim/alarm için kullandığınız müzikler gibi gerekli olabilecek dosyalar da MIUI klasörü içerisinde yer alıyor hocam. Klasörü tamamen silmek yerine SD Card/MIUI/theme/mtz klasörü silinebilir. Fakat bu tüm temaların silineceği anlamına gelmiyor. Burada bulunan temalar telefonunuzdaki temalar uygulamasıyla indirmiş olduğunuz temaları kapsıyor. .mtz olarak yüklenen temalar ise cihazın dahili hafızasındaki MIUI klasörü içerisnde yer alıyor.
miui stock temaları silme işlemi nasıl yapabiliriz?Cvp: tema silme