Soru Tema kullanmak cihazı yavaşlatır mı ?

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Max 2 miui 9.6.3.0 son global kararlı romdayım kimi arkadaşlar diyor tema kurarsan cihaz yavaşlar sistem optimizasyonunu engeller bu bilgi ne kadar doğru her şeyin orjinali iyi olur diyorlar orjinal temada da ikonların arkasında beyazlık var (whatsapp, instagram, spotify, tumblr vb.) göze kötü görünüyor orjinalinde kalmak istemiyorum ama tema cihaza etki ediyorsa mecburen orjinalde kalıcaz bilgi verirseniz sevinirim...

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bazı temalar etki eder bazıları etmez.
Bunu kullanarak görebilirsiniz.
Ama size söyleyeceğimi yaparsanız Stock temada kalıp güzel iconlar elde edebilirsiniz.

Temalar uygulamasında "fayna dzyga" adlı temayı indirin.
Ardından temalar ana sayfasında sağ altta bulunan gülen surat emojisine basıp açılan ekranda temayı kişiselleştire girin. Açılan ekranda simgelere girip fayna dzyga'yı seçin.
Sadece icon paketiniz değişir ve en güzel icon paketlerinden birine sahip olursunuz.

Bende Stock tema kullanıp icon paketi olarak bunu kullanıyorum. Bu yüzden hiç bir sıkıntı çıkarmayacağını söyleyebilirim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

onurandac10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onurandac10
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fayna dzyga ve eXtended8 ( temalarda extended yazınca çıkıyor ) mükemmel iconlar ama gerçek renkleri göstermiyorlar ne yazık ki bende youtube pembe oluyor fayna temasında whatsapp çok açık yeşil yani telefon soluk görünüyor ekran kalitesizmiş gibi

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam fayna dzyga ve eXtended8 ( temalarda extended yazınca çıkıyor ) mükemmel iconlar ama gerçek renkleri göstermiyorlar ne yazık ki bende youtube pembe oluyor fayna temasında whatsapp çok açık yeşil yani telefon soluk görünüyor ekran kalitesizmiş gibi
Hocam renk olduğunuz romla alakalı. Bende youtube kırmızı WhatsApp tam orjinal rengi.
O zaman siz tek tek arayıp sizin romunuzda rengi değişmeyen bir icon paketi bulun hocam.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Max 2 miui 9.6.3.0 son global kararlı romdayım kimi arkadaşlar diyor tema kurarsan cihaz yavaşlar sistem optimizasyonunu engeller bu bilgi ne kadar doğru her şeyin orjinali iyi olur diyorlar orjinal temada da ikonların arkasında beyazlık var (whatsapp, instagram, spotify, tumblr vb.) göze kötü görünüyor orjinalinde kalmak istemiyorum ama tema cihaza etki ediyorsa mecburen orjinalde kalıcaz bilgi verirseniz sevinirim...
Sadece tema değil telefona veya bilgisayara yüklenen her türlü veri cihazları yavaşlatır. O' uygulamaları aktif olarak kullanmasanız bile. sadece hafızanızın depo'sunda uysal uysal bekleseler bile.

Oyla:
Üst Alt