Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Hyper Theme isimli (üstü mavi altı kırmızı arka planlı) bir Tema var mesela temalarda. HyperOS logoları ile değiştiriyor logoları. Hatta Google Dialer ve Mesajlar uygulamasının logosunu da değiştiren nadir temalardan biri. Globalde de çalışıyor EU romda da.Xiaomi.eu ROM kullanmak lazim sanirim cunku Global ROM'da hicbir HyperOS temasi calismiyor.
Ben telefonu daha yeni aldim ve HyperOS. Hicbir islem yapmadim yani TR Rom'undayim. Temalar uygulamasindan sectigim temalar calisiyor mu? Yoksa temalari calistirabilmem icin Xiaomi.eu ROM'una mi gecmem gerekecek?Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Hyper Theme isimli (üstü mavi altı kırmızı arka planlı) bir Tema var mesela temalarda. HyperOS logoları ile değiştiriyor logoları. Hatta Google Dialer ve Mesajlar uygulamasının logosunu da değiştiren nadir temalardan biri. Globalde de çalışıyor EU romda da.
Hayır temalar çalışır zaten xiaomi'nin kendi uygulaması.Ben telefonu daha yeni aldim ve HyperOS. Hicbir islem yapmadim yani TR Rom'undayim. Temalar uygulamasindan sectigim temalar calisiyor mu? Yoksa temalari calistirabilmem icin Xiaomi.eu ROM'una mi gecmem gerekecek?
forum.miuiturkiye.net