- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 Lite
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 592
miui 12 Destekli Tema Editör ile herkes tema yapabilsin diye güncel sürüm olarak 1 haftalık çalışma sonucu Türkçe olarak çevrilmiştir.
Türkçe çeviri konusunda yardımlarından dolayı CraweL Hocam a teşekkür ederim.
Video antalımı için ertndrsn Hocama teşekkür ederim.
Not: Türkçe Çeviri Sadece MIUI11 ve MIUI12 olarak düzenlenmiştir. Sıfırdan tema yaparken versiyon kısmı MIUI11 yada MIUI12 olmasına dikkat edin. ( MIUI 10 ) Kısmı Çince olarak çevirilmemiştir.
Türkçe Arayüz 20.6.11 İndirme Linki:
Tema Editör çalışmaması durumunda aşağıdaki linklerden sisteminize uygun olan java programını indirip kurun ve tekrardan tema editör programını açın.
Java Programı 1 64 bit işletim sistemi içindir.:
Alternatif Olarak
Java Programı JDK 14 Windows 64 Bit
Java Programı JDK 14 Windows 32 Bit
20.6.11 Güncelleme Günlüğü
1. Optimize bildirim merkezi / kontrol merkezi, çevirmeli, SMS. Şablonu ayarlayın.
2. Saat inişinin parçasının 12/24 saatlik ekranını optimize edin.
3. Yeni masaüstü modülü klasör küçük resim boyutu değer modifikasyonu destekler.
4. Kilit ekranı çerçevesinin bir kısmını optimize edin Eklentinin kilidini açın.
Mükenmel video anlatım için ertndrsn hocama teşekkür ederim.
Video Anlatım
Tema Uygulaması Ekran Görüntüsü
Tema Editör ile birlikte kullanabileceğiniz araçlar.
Türkçe çeviri konusunda yardımlarından dolayı CraweL Hocam a teşekkür ederim.
Video antalımı için ertndrsn Hocama teşekkür ederim.
Not: Türkçe Çeviri Sadece MIUI11 ve MIUI12 olarak düzenlenmiştir. Sıfırdan tema yaparken versiyon kısmı MIUI11 yada MIUI12 olmasına dikkat edin. ( MIUI 10 ) Kısmı Çince olarak çevirilmemiştir.
Türkçe Arayüz 20.6.11 İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tema Editör çalışmaması durumunda aşağıdaki linklerden sisteminize uygun olan java programını indirip kurun ve tekrardan tema editör programını açın.
Java Programı 1 64 bit işletim sistemi içindir.:
Alternatif Olarak
Java Programı JDK 14 Windows 64 Bit
Java Programı JDK 14 Windows 32 Bit
20.6.11 Güncelleme Günlüğü
1. Optimize bildirim merkezi / kontrol merkezi, çevirmeli, SMS. Şablonu ayarlayın.
2. Saat inişinin parçasının 12/24 saatlik ekranını optimize edin.
3. Yeni masaüstü modülü klasör küçük resim boyutu değer modifikasyonu destekler.
4. Kilit ekranı çerçevesinin bir kısmını optimize edin Eklentinin kilidini açın.
Mükenmel video anlatım için ertndrsn hocama teşekkür ederim.
Video Anlatım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tema Uygulaması Ekran Görüntüsü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tema Editör ile birlikte kullanabileceğiniz araçlar.
Rehber - Draw 9-patch ( ileri düzey tema çalışmalarında kullanılım içindir. )
Draw 9-patch Nedir? Draw 9-patch yama aracı, Android Studio'da bulunan ve görünümün içeriğini ve ekranın boyutunu yerleştirmek için otomatik olarak yeniden boyutlandırılan bitmap görüntüler oluşturmanıza olanak sağlayan bir WYSIWYG editörüdür. Resmin seçilen bölümleri, resmin içine çizilen...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - Tema İçin İkon Tasarlama [CoreL Draw]
Temayı güzel yapan öğelerden biride ikonlardır. Bu konudaki anlatım ile profesyonelce ikon çizimi yapabilirsiniz :) Konu içeriği bana aittir,izinsiz başka sitelerde paylaşmayınız. http://corelturkiye.com/urunler/illustrasyon-ve-tasarim/coreldraw/coreldraw-graphics-suite-2019-windows/359 CoreL...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - PC üzerinde mtz ayrıştırma ve toplama
Aşağıda verdiğim linkten programı indirip açın. (Görsel 1) Program açıldıktan sonra mi logosuna basıp open seçeneğinden mtz dosyamızı seçip dosyamızı açalım. bu işlemler sırasında programı kapatmayın Yada program açıldığında (Görsel 1) deki gibi open a basıp mtz dosyasını açın (Görsel 2)...
forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: